2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044114 بازدید | 684360 پست
سلام دوستای گلم منم تا همین چندماه پیش همش توی این تاپیک بودم و کلی از تجربیاتتون استفاده کردم ...&n ...

سلام عزیزم خوبی خیلی خوشحال شدم واسه بارداریت انشاالله صحیح و سالم بغلش بگیری،قرص ها تا کی تاریخ انقضا دارن؟قیمتشون توی خصوصی بگو من میخرمش

عزیزم اگه می خوای سیکلتو شروع کنی قبل شروع سیکل باید بری هماتولوژی

آخه من شهرستانم نمیتونم چند بار بیام تهران گلم .گفتم شاید بخوان سیکل انتقال رو بلند برام در نظر بگیرن .اگر الان بیام تازه میخوام ال دی بخورم .اگر هم گفتن سیکل کوتاه که میزارم ماه بعد .چون میخوام هیسترو هم بشم .به شما نگفتن سیکل کوتاه یا بلند ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم سرش شلوغه ...خونه خیلی کثیف بود. 😭

حالا اشکال نداره خودت رو ناراحت نکن .کی پانکچر شدی ؟من تا چند روز بعد از پانکچرم لک و تقریبا خونریزی کم داشتم.برای شما زیاد بود ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم بخاطر داروها پری بعد پانکچر اغلب ربطی به موعد نداره از ۳روز تا دو هفته بعد پانکچر ممکنه اتفاق ...

عزیزم نیم ساعت پیش خون زیاد دیدم. درد هم دارم. الان خون قطع شده. ممکنه اصلا پریودی نبوده باشه؟ امروز کار خونه زیاد کردم. جاروبرقی هم کشیدم😭

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام مامانی خوشگل❤❤ خوبی عزیزم  نی نی هامون خوبن الحمدلله😍😍😍🤗🤗🤗 چند هفته ای ب سلامتی ؟ ...

سلام عزيزدلم قربونت برم خودت خوبي؟ ١٨ هفته و ٥ روز گلم. 

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم تو دوره قبلم رحمم کامل سالم بود. بار اول بود دیدن. من تو نت مطالعه کردم. اونا که چیزی نگفتن ول ...

خوب اگر اینجوریه انشالا که موقته حتما یه دکتر دیگه برو

نمیدونم تازگیا دکترا چشون شده تعهدشون کجاست خیلی راحت سریع میرن سراغ اهدایی و اجاره یی!! 

حالا اشکال نداره خودت رو ناراحت نکن .کی پانکچر شدی ؟من تا چند روز بعد از پانکچرم لک و تقریبا خونریزی ...

من شنبه پانکچر شدم. فقط یک روز لک و خونریزی کمی داشتم. بعد الان بعد از سه روز این خون ریزی رو دیدم.

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام عزیزم خوبی خیلی خوشحال شدم واسه بارداریت انشاالله صحیح و سالم بغلش بگیری،قرص ها تا کی تاریخ انق ...

سلام فداتشم ممنونم عزیزم انشاله واسه خودت ... چشم گلم میام الان 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
اگر خون روان داری احتمال زیاد پریوده عزیزم!  هیسترو نشدی که بگیم خونریزی افتادی

هیسترو چیه عزیزم؟

عزیزم میشه سوال منم جواب بدین؟ معمولا چند روز بعداز پانکچر پریود میشیم؟

عزیزم من یک هفته بعد پریود شدم ولی فکر کنم ثابت نیست  فرق داره واسه هر کس

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
شما مشکلتون چی بود که باردارشدین؟

عزیزم من مشکل ایمنی داشتم.دو بار سقط داشتم.سه تا انتقال منفی با خراش اندومتر و جنین بلاست و جنین سه روزه و هر مدلی که بگی .دوبار هم iui که هیچ کدوم به نتیجه نرسید.در نهایت خودم پیگیری کردن بابت ایمنی آپکا بالا بود و بعد از آزمایش های تکمیلی

چند ا از cd مارکر ها و ana .لنفو تراپی کردم و پردنیزولون خوردم