2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044104 بازدید | 684359 پست
ببخشید برای من اینقدر متورم میشد بزور هل میدادم جلو

عزیزم منم اینطوری شدم انتقال اولم

حالا میخوام لین دفعه که میرم توی سیکل از اول مقعدی بزارم اگه درست بگم چیکا هم مقعدی استفاده کردن

ولی من شنیدم مقعدی یبوست میاره و باد معده

@چیکا    

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
اره عزیزم همونم ... بعداز انتقال دومم که منفی شد کلا قید انتقال و دکتر رو زدم .. به طور معجزه آسایی ...

وای خداروشکر😍

میشه بگین دلیل آی وی اف شما چی بود؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما مشکل اندومتر داشتید که دکترتون گفتند قرص ویاگرا استفاده کنی؟قرص ویاگرا خودش یا زیرمجمعش هم میشه ...

نمیدونم با توجه به اندومترم داد یا نه گفت از روز پنج پریودی تا 48 قبل از انتقال استفاده کنم 

روز 11 پریودیم اندومترم 8 بود

اره سیلدنافیل 50 بود

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ممنونم چیکاااا😍برام دعا کن خدا نی نی های نازتو حفظ کنه😘

دو قلوهات مبارک عزیزم 

انشاالله بارداری خوبی داشته باشی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دو قلوهات مبارک عزیزم  انشاالله بارداری خوبی داشته باشی

عزیزم میشه سوال منم جواب بدین؟

معمولا چند روز بعداز پانکچر پریود میشیم؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
عزیزم منم اینطوری شدم انتقال اولم حالا میخوام لین دفعه که میرم توی سیکل از اول مقعدی بزارم اگه درست ...

عزيزم من از اول كلا مقعدي گذاشتم اتفاقا براي يبوستم خوب بود مني كه وحشتناكه يبوستم. همين كه يك روز در ميان شد يبوستم دوباره شروع شد كه با خوردن نصف استكان شيرداغ صبح ناشتا خداروشكر كنترلش ميكنم. من راضي بودم دكترمم از اول گفت مقعدي بزار

خداياشكرت....❤️ 
آره عزیزم چون مشکل انعقادی داشتم دکتر مشایخی

منم با دکتر هدایتی هماتولوژیست رویان ویزیت شدم

برای شما چه تجویزی داشت؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزيزم من ١٣ روز بعد پريود شدم 

من الان بعد از سه روز پریود شدم. موعدم ۲۳ ام بود.

نمیدونم خونریزیه یا پریوده؟😟

آره انتقال اول متاسفانه آدم بی تجربه ست ،من انتقال اولم همش گریه میکردم ،راستی آمار انتقال مثبت دکتر ...

بنظرم ۶۰ درصد هم آمار بالاییه. ولی از کجا معلوم توی پیج هاشون آمار درست رو اعلام کنن. شاید جنبه ی تبلیغ داشته باشه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزيزم زينبي جونو تگ كن بپرس ازشون بهتر ميدونن

سلام مامانی خوشگل❤❤

خوبی عزیزم 

نی نی هامون خوبن الحمدلله😍😍😍🤗🤗🤗

چند هفته ای ب سلامتی ؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام مامانی خوشگل❤❤ خوبی عزیزم  نی نی هامون خوبن الحمدلله😍😍😍🤗🤗🤗 چند هفته ای ب سلامتی ؟ ...

سلام گلم آیدی زینبی جون رو داری میخوام تگش کنم سوال بپرسم.

شما نمیدونین چرا سه روز بعداز پانکچر پریود شدم؟

موعدم ۲۳ ام بود

@زینبی_بابا    

مرسی عزیزم❤🙏 خیلی گلی

2810