2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044108 بازدید | 684359 پست
اي جان جان خيييلي مباركهههه مامان خانم😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️

ممنونم چیکاااا😍برام دعا کن

خدا نی نی های نازتو حفظ کنه😘

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اره عزيزم نه بدون سونو با اون دستگاهي كه براي صداي قلب هستش ولي خيلي به زور تونستن بشنون

مال هر دوتا رو تشخیص دادن؟دکتر زنان گذاشت؟

میگم چیکا چرا نمیری بهداشت نزدیک خونتون اونجا پرونده تشکیل بدی.بعد هر وقت هم بری صدای قلب رو میشنوه برات کلی هم راهنمایی میکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم قبلا از گیلان تهیه میکردم ولی تهران پیدا نکردم 

آره ایرانی هم پیدا نمیشه من از دخترای مرکزمون گرفتم لازم نداشتن مخصوصا دو میلی که اصلا پیدا نمیشه حالاخارجیشو که نگم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم من از ماه دیگه باید شروع کنم..فعلا خارجیش و خریدم..

خارجیشو از کجا گیر آوردی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چه میدونم خواهر، بهش فکر که میکنم اگه نشه، دیگه هیچوقت نتونم مادر بشم

نگو انشاالله همه چی خوب پیش میره

بچه ها من استرادیول ۲ داروخونه دکتر قمی سعادت اباد الان خریدم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مال هر دوتا رو تشخیص دادن؟دکتر زنان گذاشت؟ میگم چیکا چرا نمیری بهداشت نزدیک خونتون اونجا پرونده تشک ...

اره گلم. نه دكتر زنان كجا بود اونايي كه ادعاشون هزار برابره دكتر زنانه اونا انجام دادن با هزارتا نازو غمزه و غرغر زدن😏😏البته جسارت به خوباشون نشه منظورم با بعضياشون هستش. والله ديگه هر دو سه هفته يكبار پيش دكترم ميرم اينبار اصلا يهويي شد گفتم برم بيينم چه خبره.

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم مراحل پانکچر رو مینویسی😙

سلام. من بهمن پانکچر شدم. یکم مراحلش یادم رفته. ولی تاجایی که یادمه بهت میگم. اگر شهریور دوباره پانکچر شدم مراحل دقیقش رو میام اینجا می نویسم

یک ماه الی دوماه قبل از پانکچر بهم داروهای تقویتی مثل کوکیوتن. گلوکوفاژ. فموبرا. پودر اينوفوليك. ویتامین ای و دی و اسیدفولیک دادن

بعد روز دوم پریودی رفتم و آمپول بهم دادن که هر روز میزدم. یادم نیست چه آمپولی بود فکر کنم هاش سی جی و انوکسان و آمپولی که اولش شبیه دستگاه انسولینه اسمش یادم رفته. بعد حدودا یک روز درمیون میرفتم سونوگرافی تا اینکه تعداد 8 تا از فولیکول ها سایز 18 شد گفت آماده عملی. ولی روز عمل 12 تا تخمک برداشته بودند.بعد از انتقال گفتند دو هفته فقط دوغ و کشک و تخم مرغ فراوون بخور. 

2810