2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044015 بازدید | 684354 پست
سلام عزیزم رفتی دکتر ؟؟ بهتری؟؟ خ تو فکرت بودم

سلام گلم. ممنونم خوبم. خداردشکر. زنگ زدم کلینیک گفت اگه اجابت مزاج داری و تهوع شدید نداری. با مسکن و شیاف دیکلوفناک درد رو تحمل کن. گفت طبیعیه. الان بهترم خداروشکر.

مرسی عزیزم❤❤

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من با اینکه ۲۱تخمک داشتم حالم خیلی خوب بود بستری هم نشدم فقط نفخ داشتم دوسه روز.تو مام خیلی خو ...

دقیقا منم فکر کنم نفخ دارم. شکمم سفت و دردناک شده بود. امروز بهتر شد

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
عزیزم آمپول پروژسترون رو کی برات میزد؟ می اومدن خونه؟ و کلا پروژسترون و آنوکسا رو چه ساعتی میزدی؟

همسرم تو خونه واسم میزد 

از قبل بلد نبود توی انتقال قبلیم یاد گرفت آمپولامو خودش میزد 

پروژسترون یکی 7 صبح یکی 7 شب 

آنوکسا هم همون 7 شب 

انشاالله انتقال بعدیت چند روز اول فقط استراحت کن 

نمیخوای دو مرحله ای انتقال بدی ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم آمپول پروژسترون رو کی برات میزد؟ می اومدن خونه؟ و کلا پروژسترون و آنوکسا رو چه ساعتی میزدی؟

شما شیاف داشتی یا آمپول؟ 

من شیاف داشتم روزهای اخر احساس میکردم دهانه رحمم خیلی ملتهب و ورم کردس

کسی اینطور بوده؟

خدایا شکرت
سلامت باشی عزیزم،،دوتا انتقال دادن روزی که رفتم جواب ازمایش بردم گفتن باید سونو بشی که گفت یه ساک تش ...

عزیزم روز چند انتقال رفتی سونو که جنین هنوز مشخص نبود ؟؟

همسرم تو خونه واسم میزد  از قبل بلد نبود توی انتقال قبلیم یاد گرفت آمپولامو خودش میزد  پ ...

من همسرم دور بازو میزد اینقدر بد میزد دستام درد گرفته بود ریسک اینکه پروژسترون بدم بزنه رو نکردم

خدایا شکرت

من از وقتی انتقال دادم لبنیات اصلا نخوردم 

از کی میتونم لبنیات بخورم ؟؟

و منظور از پنیر نرم چیه که نباید خورد؟؟

من همسرم دور بازو میزد اینقدر بد میزد دستام درد گرفته بود ریسک اینکه پروژسترون بدم بزنه رو نکردم

باید پروژسترون خیلی آهسته تزریق بشه که جاش سفت نشه همسرم که میزنه سه چهار دقیقه طول میکشه 

اصلا جاشون سفت و دردناک نشده 

قبل از انتقال هم تو دستش گرمش میکنه

شما شیاف داشتی یا آمپول؟  من شیاف داشتم روزهای اخر احساس میکردم دهانه رحمم خیلی ملتهب و ورم کر ...

من شياف دارم با اپليكاتور ميزارم خيلي راحته ، اوايل با دست ميزاشتم خيلي اذيت مي شدم و خارش گرفته بودم

من از وقتی انتقال دادم لبنیات اصلا نخوردم  از کی میتونم لبنیات بخورم ؟؟ و منظور از پنیر نرم چ ...

من همه چي خوردم و هيچ رژيمي نداستم بعد انتقال فقط جگر را شنيدم بخاطر نوع ويتامين A اي كه داره نبايد خورد 

2810