2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044111 بازدید | 684359 پست
منم دکتر اول ظهیری بود اما اصلا ازش راضی نبودم خیلی اتفاقا تو سیکل پانکچر برام افتاد حتی من بهش گفتم ...

ظهیری منم زیاد شنیدم ازش ناراضی ان😥چه دردسریه این حامله شدن

بچه اولمو ناخواسته باردار شدم اصلا نفهمیدم کی شدم  اونم از بس تهوع داشتم شک کردم باردار باشم 

ولی الان چه دربه دری که نکشیدیم برای دومی و نمیشه😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ظهیری منم زیاد شنیدم ازش ناراضی ان😥چه دردسریه این حامله شدن بچه اولمو ناخواسته باردار شدم اصلا ...

الان انگار دومیهااا بیشتر ناز دارن😶

منم گیر بچع دوم

بچع اولم با اولین انتقال مثبت شدم..بدون دردسررر

اما الان برا این یکی دوبار رفتم و هیچییی

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
الان انگار دومیهااا بیشتر ناز دارن😶 منم گیر بچع دوم بچع اولم با اولین انتقال مثبت شدم..بدون دردسر ...

کدوم شهری عزیزم؟چندسال گذشته؟

خیلی دلم میخواد پولشو داشتم و رحم اجاره ای و امتحان میکردم خسته م از استرس و درد و دارو و دردسر

کدوم شهری عزیزم؟چندسال گذشته؟ خیلی دلم میخواد پولشو داشتم و رحم اجاره ای و امتحان میکردم خسته م از ...

من خودم شیرازم..اما یزد میکرو کردم..۷سال گذشته..الهی ک دوباره طبیعی باردار میشی انشاالله

درکت میکنم کاملااا.. 

من خودم شیرازم..اما یزد میکرو کردم..۷سال گذشته..الهی ک دوباره طبیعی باردار میشی انشاالله درکت میکنم ...

شیراز که خودش عالیه😥یزد خوبه واقعا؟مثلا من بخوام برم یزد طوریه باید چندروز اونجا باشم؟و اینکه دولتیه؟برای شروع کار باید چیکار کنم اونجا؟ببخشید زیادن سوالام 

همچنین ان شاءالله که مشکلت حل شه و به سلامتی دومی رو بغل بگیری

@زینبی_بابا     سلام مهربونممم..عزیزم عذرخواهی میکنم انقددد سوال میپرسم🙆🙆🙆 من اوایل ...

سلام عزیزم خوبی؟ متاسفم واسه منفی شدنت، الهی زودتر خدا دلت رو شاد کنه 

عزیزم هر سوالی داری بپرس هیج اشکالی نداره

علت منفی شدن اون ترشحات نبوده گلم خیالت راحت، وقتی هم پاپ اسمیر مشکلی نداشتی و عفونت گزارش نشده کاری لازم نیست انجام بدی

خیلی وقته آزمایش ذخیره ندادم شاید یک سال پیش اصلا یادم نمیاد متاسفانه تازه شروع کردم سیکل رو بنظرتون ...

حتما پیش اورولوژ ببر همسرت و اما حتما قبلش مراکز ناباروری آزمایش اسپرم بدید چون این آزمایش و ببری اورولوژ ممکنه بگه همه چی عالیه و تقویتی نده به همسرت

ماما ظهیری داروهای منو با یه نفر دیگه جا به جا نوشت اخه دکتر باید دارد تجویز کنه نه ماما من تو مطب ظهیری رو کلا 1 دقیقه نمیدیدم بخدا هردفعه هم 4 ساعت معطل میشدم تا برم تو 

خوب مهر خیلی نظمش بیشتره نسبت به الزهرا اگه هزینه مهم نیست مهر انجام بده اگه نه که برو الزهرا اونجام بخش ivf که کارای عمل و اینارو انجام میدن واقعا تمیز و خوب بود من رفتم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
حتما پیش اورولوژ ببر همسرت و اما حتما قبلش مراکز ناباروری آزمایش اسپرم بدید چون این آزمایش و ببری او ...

دقیقا منم ماما دارو مینویسه و ظهیری رو نمیبینم انگار اصلا.جالبه دوروز پیش رفتم مطب شلووووغ نزدیک به دوساعت سرپا بودیم تا منشی بیاد اسم بنویسه همه ش میگفتم داخل کار داریم هوا خم گررررم بود افتضاح.بعد از یک ساعت و نیم دوساعت میاد بیرون تا داخل برای خانم دکتر تولد گرفتن!!!!!!!!!!!!😏مریض ها هم هیچ اصلا انگار ما آدم نبودیم اونجا..بعدم میری رو تخت برا سونو داخلی بخشید پاهات بازه دوتا مریضم بالا سرت وایساده!!!کلا حریم خصوصی و احترام و حق و حقوق بیمار صفره!!!!!!

نیلدا تو دومین بچته درسته؟

نه عزیزم اولیه 3 سال ناباروری داشتم ولی من 6 ماه که اقدام کردم نشد دیگه شدید پیگیری کردم هرچی دکترم میگفت صبر کن تا 1 سال من گوش ندادم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دقیقا منم ماما دارو مینویسه و ظهیری رو نمیبینم انگار اصلا.جالبه دوروز پیش رفتم مطب شلووووغ نزدیک به ...

خوب اگه اینا برات مهمه برو مهر اونجا 1 نفر 1 نفر ویزیت میشی و واقعا دکتر برات وقت میذاره یه بار دکتر عبدالهیان رو امتحان کن یا دکتر مهرافزا، من به پیشنهاد یکی از بچه های اینجا انتخابش کردم و واقعا خوشحالم خیلی دکتر آروم و مهربونیه و حس خوب ازش میگیرم 

من نمیخواستم بهت بگم دکترت و عوض کنی اما دیدم که خودتم دیدی کاراشونو و من واقعا احترام به بیمار برام خیلی مهمه 

تونستی تهرانم بری مرکز ابن سینا خیلی خوبه همه چیز و از ریشه و بن بررسی میکنن برات و بعد وارد سیکل میکنن

اما اول یه بار تو شهر خودت امتحان کن که استرس دوری راه و نداشته باشی

شیراز که خودش عالیه😥یزد خوبه واقعا؟مثلا من بخوام برم یزد طوریه باید چندروز اونجا باشم؟و اینکه دولتی ...

من هفت سال پیش رفتم پیش دکتر افلاطونیان 

خونه خواهرم اونجا بود..یک ماه کامل اونجا بودم..بیمارستان مادر میرفتم..هفت سال پیش هزینه هام کلا با دارو ۴تومن شد..الان فک کنم حدوداا ۱۲،تومن میشه با دارو..از روز ۲پریوذی میری..سونو..بعد دارو میگیری و...بعد هم پانکچر و انتقال..اگه رفت و امدت مشکل نداره خوبه بری..اما ب نظرم اول تو شهر خودتون امتحان کن ک دغدغه رفت و آمد نداشته باشی عزیزم 

خیره انشاالله ❤❤🤗