2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044018 بازدید | 684354 پست
نه عزیزم اولیه 3 سال ناباروری داشتم ولی من 6 ماه که اقدام کردم نشد دیگه شدید پیگیری کردم هرچی دکترم ...

آخی من همش فکر میکردم تو 1نی نی دیگه هم داری.پس فعلا یکی یدونه است.ایشالله که صحیح و سالم بغل میگیریش عزیزم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=196721510]نگران نباش عزیزم ان شاءالله که چیزی نمیشه و کوچولوی نازتو صحیح و سالم بغل میکنی💗💗 ...

نه خدارو شکر تو سونوها خوب بوده رشدش فقط اینکه شکمم کوچیکه به نظر خودم به دکترمم گفتم عصبانی شد گفت انگار خیلی دلت میخواد ورم کنی چیکار به شکمت داری مهم رشد بچه اس🤐🤐

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
دقیقا منم ماما دارو مینویسه و ظهیری رو نمیبینم انگار اصلا.جالبه دوروز پیش رفتم مطب شلووووغ نزدیک به ...

عزیزم منم یه مدت تحت نظر ظهیری بودم واقعا همه اینارو تجربه کردم خواهرانه بهت بگم دکترت رو عوض کن

تو رشت دکتر عبداللهیان تو مرکز مهر عالیه من خودم با اولین انتقال پیشش باردار شدم قسمت نبود بمونه واسم

دستش سبکه،پر انرژی و وقت میذاره و بالا سرت با بسم و الله و ذکر کارش رو انجام میده

با سواده

یه چیز دیگه الزهرا یک سال تحت نظر کبودمهری بودم اصلا پولت و انرژیت رو اونجا هدر نده 

برو پیش عبداللهیان بررسی شو

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

براسونوی انومالی رفتم مطب دکتر ناهید کرامت 

گف که احتمالا دوتاجنین دخترن

ولی از جنین سمت چپ مطمئن ننیستم  پاهاش باز نمیکنه واذیت کرد تو سونوگرافی قربونش برم 

دلم میخاست دقیق بم بگه که خریداشونو شروع کنم🥺🥺😍 

دوهفته دیگه هم باید صبر کنم 🥺

@چیکا    

همش روزی یکی،؟؟ عزیزم کیوتن برا چی خوبه،؟؟؟

کیوتن نمیدونم ولی دکتر یه ماه قبل انتقال گفت بخور روزی یه دونه ۱۰۰ تا روز انتقال فرتیل سی ام روزی دوتا می خوردم اونم تا روز انتقال 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
کیوتن نمیدونم ولی دکتر یه ماه قبل انتقال گفت بخور روزی یه دونه ۱۰۰ تا روز انتقال فرتیل سی ام روزی دو ...

مرسیییی مهربووون ❤❤❤خدا نی نی تو برات نگه داره 🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ان شاء الله این گاهی فکر کردنت واقعیت بیرونی پیدا کنه و دیگه لذت ببری🤲🤲🤲🤲😍😍😍😍

مرسی عزیز دلم ،انشالله 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
گلم منظور از دومرحله ای چیه؟یعنی فریز کنن بعد از یه مدت بری انتقال؟

نه عزیزم یعنی جنینا رو در دو مرحله انتقال میدن

مثلا امروز جنین سه روزه رو انتقال میدن پس فردا جنین پنج روزه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
2810