شرحال کامل انتقالم
بعد از اینکه انتقال اولم منفی شدم تصمیم گرفتم خوب بررسی و چکاپ بشم بعد برم واسه انتقال دوم
1- آزمایش ایمنی انعقادی دادم که مشکل داشتم تو بعضی فاکتورهاش که دو تا دکتر ایمنی واسم سرم ای وی ای جی ،قرص پردنیزولن و قرص هیدروکسی تجویز کردن که قرصامو از دو ماه قبل انتقال شروع کردم سرم هم 48 ساعت قبل انتقال تزریق کردم
2-به دکترم درخواست هیسترو دادم که قبول کردن و هیسترو شدم و به گفته دکترم حفره رحمم تنگ بود واسم قیچی زدن به عقیده دکتر این موضوع دلیل منفی شدن اولین انتقالم بوده
3-تقویتی قرص پرگمام داشتی روزی یکی ویتامین دی هزار روزی یکی ویتامین ای و امگا هفته سه تا و ویتامین سی روزی یکی فرتیل سی ام روزی دوتا ( فرتیل رو انتقال اول هم داشتم ) فولیک اسید
4- داروهای انتقالم روزی سه تا استرادیول یکی ا اس ا و آمپول انوکسا و از پنج روز قبل از انتقال روزی دوتا آمپول پرژسترون
5-چند روز قبل انتقال انبه و خرما زیاد خوردم
6 - سه روز قبل انتقال خیلی زیاد پیاده روی میکردم
7-شب قبل انتقال شام کله پاچه خوردم و اخر شب یه کاسه توت فرنگی (شنیده بودم رحم رو قلیایی میکنه و جنین زنده میمونه)
8 -صبح انتقال نمیدونستم صبحانه چی بخورم که مفید باشه کمپوت به خونگی با گردو و نون خوردم خخخخخ
بعدش هم یه قاشق نشاسته تو اب حل کردم خوردم دوتا بطری اب هم بردم و قبل از انتقال اب زیاد خوردم مثانم پر بود
9-دفعه قبل انتقال بدون سونو بود ولی اینبار با سونو موقع انتقال ریلکس بودم و ایه الکرسی میخوندم
10- بعد انتقال دو سه ساعت خوابیدم روی کمر بعد هم رفتم دستشویی لباس پوشیدم لباس هم دامن و دمپایی بردم که نخوام دولا بشم واسه پوشیدنشون
10 -برگشت هم عقب ماشین دراز کشیدم
11-ناهار و شام روز اول انتقال سوپ پای مرغ با ورمیشل و سیب زمینی و لوبیا سبز بسی بدمزه بود ولی خوردم آشپزی همسرم میکرد غذاهام تا یک هفته بدون هیچ ادویه فقط نمک و لیمو تازه
12- یک آناناس رو پنج قسمت کردم و روزی یه قسمت میخوردم همراه با اون قسمت چوبی وسطش(پیشنهاد دکترم بود گفت حتما بخورین گیر هم نیومد قرصش رو بخورین )
13 - خوردن نارگیل و شیر داخلش به تجویز دکترم
14 - خوردن پرتقال و گریپ فروت و لیمو شیرین به پیشنهاد دکترم که من فقط پرتقال میخوردم
15 - صبحانه فقط تخم مرغ آب پز میخوردم
16-تا یک هفته توت فرنگی میخوردم
17 -تا یک هفته روزی یه تیکه آواکادو
18-مغزیجات مخصوصا گردو به تجویز دکترم روزی یه فنحون میخوردم
19 -مربای به خونگی تا ده روز خوردم
20 -نشاسته فقط روز اول دوم خوردم
21 -ناهار روز دوم سوپ قلم با ورمیشل و سیب زمینی بدون ادویه
22-ناهار روز سوم دوباره سوپ پای مرغ
23- ناهار روز چهارم سوپ قلم و ماهیچه
24- هفته اول علائم خاصی نداشتم فقط لرز داشتم همش پتو روم مینذاختم علائم دیگه که داشتم شکمم انگار عضله هاش سفت و منقبض بود/ شدید ترین علائمم روز 11 شروع شد که تهوع بود روز 12 خیلی حالم بد بود تهوع رنگ و روی زرد و...
25 - از روز اول امتقال پاپوش کاموایی پوشیدم تا پاهام گرم بمونه
26 - از یک ماه قبل انتقال شکمم رو با روغن سیاهدونه چرب میکردم و کیسه آب گرم میزاشتم
27- از یک ماه قبل انتقال هفته یه دونه نروبین خارجی میزدم
28 -وقتی خواستم برم واسه انتقال با اینترنت و گوشی خداحافظی کردم و این دو هفته اصلا نت نداشتم که جنین در آرامش لانه گزینی کنه
29-فیلم کمدی زیاد دیدم زیاد خندیدم که میگفتم نکنه ضرر داشته باشه سریال کره ای زیاد دیدم
30 -روز ششم صبح دوش گرفتم با اب ولرم رو به خنک
31 -تا پنج روز اول استراحت مطلق فقط واسه دستشویی بلند میشدم غذام هم تو تخت میخوردم
32-روز ششم رفتیم فرودگاه سوار هواپیما شدم یک ساعت تو راه بودیم دکترم گفت اشکال نداره دفعه قبل با ماشین خودمون برگشتیم و زیاد توی راه بودیم
33-از روز هفت همسرم رفت سرکار منم کارامو خودم انجام میدادم ولی آهسته
34- بی بی چک نذاشتم اصلا
35 -روز انتقال سوره یاسین خوندم و نذر کردم تا چهل روز بخونم ، چله سوره حشر داشتم ، سوره حجرات هر روز میخوندم واسه نگهداری از جنین و هر روز دعای نادعلی میخوندم خیلی بهش اعتقاد دارم نذر کردم واسه امام حسن و امام حسین