2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044188 بازدید | 684363 پست
سلام عزیزم، منم تو سیکل انتقال قرص استرادیول و کپسول آزیترومایسین و پنج روز مونده به انتقال آمپول پر ...

بعدانتقال داروها بیشتر میشه..

یه سوال دیگه من  سینه هام درد میگیره و زیر شکمم بعضی وقتا تیر میکشه امکان داره بخاطر داروهاباشه 

ببينيد در  موفقيت ٣ عامل موثره ١- وضعيت اندومتر ٢- وضعيت جنين و سوم تكنيك انتقال دكتر  اي ...

خودمم توفکرم بود بگم ایندفعه بزارن همون اول بلاست بشن اگه قراره ضعیف باشن دیگه پول فریز ندم و دارو برا انتقال مصرف نکنم و ازبین برن.

ولی شنیدم بعضی جنینا ممکنه تو ازمایشگاه رشد نکنن وتورحم رشد کنن.

جنین شناس که به بقیه عاملا توجه نمیکنه ممکنه ضخامتم خوب نبوده.خودشون هم میگن شانس مدفقیت ۳۰ تا ۴۰درصده.

من ضخامتم ۵روز قبل انتقال ۷بود ودکتر گفت خوبه از فردا پروژسترون بزن.انتقالم روز ۱۳ بود باسونوبود.

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببينيد در  موفقيت ٣ عامل موثره ١- وضعيت اندومتر ٢- وضعيت جنين و سوم تكنيك انتقال دكتر  اي ...

ممنون منم به جنین شناس گفتم خیلیا اینجوری باردار شدن تکرار کنیم جواب نمیگیریم  میگه ۱۰درصد برا شما شانسه جنین اهدایی بگیر که هی نخوای دارو وارد بدنت کنی.گفت دفعه دیگه تسه کنید اسپرم تسه چنددرصد بهتر از پسا هست.

یا رب العالمین
سلام روشمصرف پردیزونل را برام برایه انتقال بی زحمت میگی اگه درست نوشته باشن😄😄😄

من قبل انتقال ٢٠ روز خوردم يك هفته قبل انتقال قطع كردم و دوباره يك هفته بعد انتقال خوردم (هر ١٢ ساعت يك عدد پردنيزولون ٥ يعني روزي ٢ تا ) 

سلام سه دفعه سه روزه انتقال دادن بار چهارم گفتم میخوام بلاست بشه ولی رشد نکردن روز پنجم که رفتم اندا ...

عزیزم بار چهارم قبل از اینکه بزارن بلاست بشه گرید جنینات چی بود؟ منظورم وقتیه که سه روزه بودن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خودمم توفکرم بود بگم ایندفعه بزارن همون اول بلاست بشن اگه قراره ضعیف باشن دیگه پول فریز ندم و دارو ب ...

خوب عزيزم دوبار تجربه كردين ديگه بيرون بلاست نشه شانس گرفتن در داخل رحم هم خيلي كمه براي همين كه انتقال بلاست شانس مثبت شدن را دو برابر ميكنه 

من خيلي ها را ديدم با اسپرم ضعيف با تسه جنين هاي خوبي براشون تشكيل شده اينيار اينكار را بكنيد 

خوب عزيزم دوبار تجربه كردين ديگه بيرون بلاست نشه شانس گرفتن در داخل رحم هم خيلي كمه براي همين كه انت ...

بله ولی دفعه اول شرایطم هم خوب نبود ۱۵تا تخمک داشتم ولی دکتر انتقال داد ۱۲ انتقال هم با وجود داروها پریود شدم

یا رب العالمین
خواهر با کمال احترام بذار حرفتو کامل کنم ی عامل چهارمی هم هست که فقط و فقط اون موثره به نام شانس من ...

بهتون يبار ديگه هم گفتم جنين هاتون تو ابن سيناس انتقال با انصاري پور را هم تجربه كنيد ضرر نداره 

بعدانتقال داروها بیشتر میشه.. یه سوال دیگه من  سینه هام درد میگیره و زیر شکمم بعضی وقتا تیر می ...

بعد از انتقال استرادیول،شیاف یا آمپول پروژسترون(یا هر دو باهم) و آمپول انوکسا استفاده میشه، سینه درد و بقیه علائم هم از عوارض داروهای انتقال هست عزیزم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام گلم. میشه لطفا منم راهنمایی کنین. من دیروز تخمککشی داشتم. چندروز دیگه کارت جنین میدن بهم.  ...

دكترتون كيه ؟ منم تيروييدم كم كاره براي همين دكتر بهم پردنيزولون داد قبل انتقال