2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044162 بازدید | 684362 پست

سلام شما چه همه دارو دکتر بهتون میده..من تو سیکل انتقالم چهارشنبه روز ۱۰سیکلم میشه که باید برم سونو.ولی دکتر فقط بهم استرادیول دادکه روز دوتا بخورم.با داکسی سایکلین..ویتامین E..متفورمین..اسید فولیک..قرص یونی بن..امپول سینافکت قبلش ۵۰سی سی بود الان ۲۵سی سی میزنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما خوبین یه سوال داشتم الان دوروز خیلی ذهنم درگیرش خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارین راهنماییم ...

نه بابا

طبیعیه

نگران نباش

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
ويتامين E يك روز درميان ، ال ارژنين هر روز حداقل روزي ٣ عدد هزار ميل من خودم روزي ٦٠٠٠ ميلي گرم ...

سلام گلم. میشه لطفا منم راهنمایی کنین.

من دیروز تخمککشی داشتم. چندروز دیگه کارت جنین میدن بهم. 

شوهرم واریکوسل داره و دی ان ای اسپرمش نرمال نیست

خودم pcoهستم و آنتی ترومبین پایین بود. تیروییدم کم کار. سه بار سقط داشتم

دکارم خیلی وقت نمیزاره و وقت نداره برامون توضیح بده، نگرانم💛

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
نمی دونم من قبل تخمک کشی گفتم ولی فک کنم الانم بتونید بگید 

مرسی گلم🙏

سلام شما چه همه دارو دکتر بهتون میده..من تو سیکل انتقالم چهارشنبه روز ۱۰سیکلم میشه که باید برم سونو. ...

سلام عزیزم، منم تو سیکل انتقال قرص استرادیول و کپسول آزیترومایسین و پنج روز مونده به انتقال آمپول پروژسترون داشتم، مکمل هم قرص کوالی فول برام نوشت، فولیک اسید هم که همگی باید بخوریم، بعد از انتقال هم آمپول پروژسترون تا سه روز اول انتقال بعدش شیاف پروژسترون، آمپول انوکسا، قرص استرادیول و آمپولhcgدارم استفاده می کنم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم  از مطبش وقت بگیر یا به ایمیلش که تو سایت دکتر عارفی هست، پیام بده و مشکلتو بگو . ...

مرسی عزیزم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
میرم ابن سینا4بار انتقال منفی داشتم

دکترت کیه عزیزم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ببينيد در  موفقيت ٣ عامل موثره ١- وضعيت اندومتر ٢- وضعيت جنين و سوم تكنيك انتقال دكتر  اي ...

خواهر با کمال احترام بذار حرفتو کامل کنم ی عامل چهارمی هم هست که فقط و فقط اون موثره به نام شانس

من جنین هام A+بودن بلاست و در حال لانه گزینی .اندتر ۶روز قبل انتقال ۹.۸ بود و 3لاین.دکترمم طرازی بود ولی باز نشد