2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044212 بازدید | 684364 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

يكي دو ساعت قبل انتقال  يدونه پروكسيكام ١٠ ميلي گرمي

مرسی عزیز دلمممم..خدا خیرت بده الهیییییی..حتما میخورم

سیلویا جوون من داروهام:روزی دوتا فرتیل سی ام

یدوفولیک

مدورکسی پروژسترون  شبی دوتا..تا ده روز باید بخورم همین ماه

امگازون هفته ای دوتا

ویتامین دی و ای

ماه دبگه هم 

از روز دوم انتقال  استرادیول روزی سه تا

آ اس آ روزی یکی

آمپول آنوکساپارین روزی یکی 

اینا داروهامن..ب نظرت چیز دیگه لازمه؟؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنی عزیزم 🤗🤗❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
شانس مثبت شدن را بيشتر ميكنه  Conclusion(s): Our study showed that piroxicam increases IR ...

سیلویا جان من همسرم آزوهستن 4بار انتقال منفی داشتم الان باز میخوام برم برا انتقال جنین فریز به نظرتون تقویتی و مکمل چی بخورم که تاثیر مثبت داشته باشه؟

😍😍خدایا شکرت
سلام گلم خوبی ؟میدونی اسم دکتر هماتولوژی رویان چیه و چه روزهایی مرکزه ؟

عزیزم الان قبض ویزیت رو چک کردم

فوق تخصص خون و آنکولوژی امیر عباس هدایتی

روز شنبه رفته بودم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام سه دفعه سه روزه انتقال دادن بار چهارم گفتم میخوام بلاست بشه ولی رشد نکردن روز پنجم که رفتم اندا ...

برامن را گفتن ازبین رفتن یروز زودتر دراورده بودن ولی میکروی اولم که ازاول گفتن باید بلاست بشن تاروز ششم نگهداشتن رشد نکردن ازبین رفتن

یا رب العالمین

خانما کسی هست اینجا که همسرش آزو اسپرمی باشه و با میکرو باردارشده باشه؟11ساله درگیرم دیگه واقعا به این نتیجه رسیدم که با اسپرمی که از بافت بیضه میگیرن نمیشه باردارشدجنین تشکیل میشه ولی کاملا مشخصه ضعیف هستن نمیتونن رشد کنن آخه اگه اون اسپرم جون داشت که خودشا میکشید بالا😕😕4تاجنین فریز دارم الان واقعا سردرگمم که چیکارکنم

😍😍خدایا شکرت
برامن را گفتن ازبین رفتن یروز زودتر دراورده بودن ولی میکروی اولم که ازاول گفتن باید بلاست بشن تاروز ...

ماله منم رشدنکردن ولی اون بی انانصافابرام انتقال دادن فقط برا اینکه پول از دستشون نره سر انتقالم دکترعارفی کلی دعواشون کردکه چرا جنینی که رشد نکرده براش انتقال میدیداوناهم یه مشت چرت و پرت تحویل دادن الان واقعا موندم چه کنم دوباره برم برا انتقال یا نه

😍😍خدایا شکرت
ماله منم رشدنکردن ولی اون بی انانصافابرام انتقال دادن فقط برا اینکه پول از دستشون نره سر انتقالم دکت ...

منم گفتن اونا ازبین رفتن اگه انتقال میدادیم نمیگرفت یه بسته دیگه داشتم بازکردن اونو انتقال دادن گفتن بینیم تورحمت چطوره

یا رب العالمین
خانما کسی هست اینجا که همسرش آزو اسپرمی باشه و با میکرو باردارشده باشه؟11ساله درگیرم دیگه واقعا به ا ...

ارل هستن اومایی که باردارشدن .جنین شناس میگه شانس میکرو ۳۰تا۴۰ درصده برای اسپرمی که ازبیضه میگیرن ۱۰تا۱۵درصده

یا رب العالمین

سلام خواهرا

ی سوال

امروز زنگ زدم ابن سینا که با دکتر عارفی ویزیت شم گفت دکتر عارفی دیگه نازایی کار نمیکنه و در زمینه سلول تراپی ی همچین چیزیه میدونین اون چیه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خواهرا ی سوال امروز زنگ زدم ابن سینا که با دکتر عارفی ویزیت شم گفت دکتر عارفی دیگه نازایی کار ...

سلام عزیزم 

از مطبش وقت بگیر

یا به ایمیلش که تو سایت دکتر عارفی هست، پیام بده و مشکلتو بگو . قبلا که اینطوری زودتر وقت می داد

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بدن های ادما و شرایطشون با هم متفاوته عزیزم نمیشه برا همه یه تجویز داشت

كسي به كسي تجويز نكرده من كارهايي كه خودم انجام دادم را گذاشتم ايشون ، خودشون با اختيار خودشون انجام دادن