2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044213 بازدید | 684364 پست
سلام عزیزم خوبی  من تازه رفتم ازمایش دادم  گفت 8 شب اماده میشه  شما آزمایش دادین چ ...

ممنون عزیزم، انشاءالله با خبرای خوش بیای گلم، منم انشاءالله باید شنبه هفته آینده آزمایش بدم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
وای تو چقدر خوبی 😂 نترسیدی این همه خودت برا خودت تجویز کردی؟

اين روش ها و مكمل ها ، نتيجه تحقيقات  انجام شده روي افرادي هست كه چند بار سابقه ي منفي شدن در انتقال داشتن ، اگه اهل مطالعه باشيد source هاي فارسي و انگليسيش روي نت هست ، منفي شدن و از دست دادن زمان و هزينه بيشتر ترس داره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم، انشاءالله با خبرای خوش بیای گلم، منم انشاءالله باید شنبه هفته آینده آزمایش بدم.

انشاالله که مامان شدی همین حالا

چراا اینقدر دیر 

مگه 22 انتقالتون نبود ؟

علائم هم داری؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
 انشاالله که مامان شدی همین حالا چراا اینقدر دیر  مگه 22 انتقالتون نبود ؟ علائم هم دا ...

ممنون مهربون  آره 22 ام بود، فکر می کنم بخاطر آمپول hcg هست، آخریشو روز 12 انتقال زدم، یه مقدار لگن درد دارم، سه روز هم لکه بینی داشتم تا ببینم خدا چی میخواد.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
جنین هام ضعیف بودن یه بسته ش ازبین رفت یکیش هم انتقال دادن باید پانکچر بشم برا بارسوم

عزیز دلم..الهییی ک ایندفه با کلییی جنین عالییی انتقال میدی و مثبت میشی ب حق فاطمه زهرا ❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
اين روش ها و مكمل ها ، نتيجه تحقيقات  انجام شده روي افرادي هست كه چند بار سابقه ي منفي شدن ...

سلام عزیزم ممکنه شما که بسلامتی مثبت شدی یک دور کامل مکمل هایی که خوردی رو بنویسی اینجا دوباره؟ 

من از امروز به امید خدا خوردن ال دی رو برای پانکچر دارم شروع میکنم برای منم دعا کنید که خدا کمکم کنه و باردار بشم.

من دکتر محمدزاده هست توی ابن سینا شما ایشون رو هم میشناسید؟ 

ممنون مهربون    آره 22 ام بود، فکر می کنم بخاطر آمپول hcg هست، آخریشو روز 12 انتقال زدم، ی ...

اهان پس بخاطر همونه

انشاالله که هر دومون مامان شدیم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم خوبم ممنون تو خوبی؟ اسمش رو نمی دونم چون دقیقه ی نود و هول هولکی رفتم و برام نسخه هم ننو ...

مرسی گلم منم خوبم .باز خوبه که همه روزه هست چون من نمیتونم چند روز به خاطر هماتولوژی بمونم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
حیلی خیلی مبارک باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم شما انتقالتون یک روز بعد از من بودم  من تازه رفتم آ ...

من باید فردا میرفتم ولی عجله کردم 😁عزیزم انشالله جواب ازمایش شما هم مثبت باشه بیای با خبر خوشت خوشحالمون کنی ❤ بله من کمی هم حالت تهوع داشتم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
منم اگه بخوام انجام بدم باید چکار کنم؟ الان تو مرحله فریز جنین هستم.

باید قبلش به دکترتون بگین تا با واحد ژنتیک هماهنگ کنن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اين روش ها و مكمل ها ، نتيجه تحقيقات  انجام شده روي افرادي هست كه چند بار سابقه ي منفي شدن ...

عزیزم مشکل ما اسپرمه که ازبیضه گرفتن وضعیفه وجنینا۳روزه بودن ازفریز دراوردن رشد نکردن دوتاهم که انتقال دادن نگرفت.

تو مقالاتی که شما مطالعه کردی برای موارد مثل ما چه چیزایی باید رعایت بشه؟

من ایندفهه پردنیزولون روزی نصف و اسپرین وانوکسا وتقویتی هاراداشتم.

دفعه قبلی شوهرم اسپریژن خورد.ایندفعه دکتر اسپیمن وماسل هرب وانرژکس گفت بخوره.

یا رب العالمین
سلام شما جنیناتون راچندروزه انتقال دادن؟شوهرتون قبل عمل داروچی داشت؟

سلام سه دفعه سه روزه انتقال دادن بار چهارم گفتم میخوام بلاست بشه ولی رشد نکردن روز پنجم که رفتم اندازه سه روز و نصفی رشد کردن ولی بازم برام انتقال دادن که منفی شد

همسرم داروی خاصی مصرف نکردن چون پزشکشون گفت برا آزو اسپرمی دارویی تاثیر نداره فقط چندتا آمپول سینال اف دادن استفاده کرد 

😍😍خدایا شکرت