2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044124 بازدید | 684361 پست

خانما ب من تو پانکچرم دو س روز درد خیلی بدی تو شکمم داشتم ولی ازامروز خیلی کم شده ب نظرتون وقتی درد کم صده وضعیت رحم هم بهتر شده یا ن اخه دو دلم فرش انتقال بدم یا فریز

کسی بوده از جنین س روزه انتقال داده باشن و مثبت بشه 

سلام عزیزم. اصلا به سن جنین توجه نکن..... 

بله عزیزم با جنین سه روزه هم مامان داشتیم.... 

۴ روزه و پنج روزه و..... 

با گرید آ و بی و سی..... 

پس+ فکر کن و انرژی + بفرست برا وروجکات..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی بوده از جنین س روزه انتقال داده باشن و مثبت بشه 

جنینای من سه روزه بودن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خانما ب من تو پانکچرم دو س روز درد خیلی بدی تو شکمم داشتم ولی ازامروز خیلی کم شده ب نظرتون وقتی درد ...

عزیزم پانکچر شدی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم. اصلا به سن جنین توجه نکن.....  بله عزیزم با جنین سه روزه هم مامان داشتیم....  ...

ممنونم خانمی زیاد ب سن اهمیت نمیدم دفعه های قبلی کلا هربار انتقالم دوتا بلاست با گرید aانتقال میدادم ولی منفی میشدم البته مشکل ایمنی انعقادی داشتم بیشتر نگران امادگی رحمم هستم 

عزیزم پانکچر شدی؟ 

بله پنج شنبه شدم و ازوقتی چشامو باز کردم تا همین امروز صبح از درد شکمم میمردم وقتی تکون میخوردم انگار زیر شکمم میخواست پاره بشه و لکه بینی داشتم ولی امروز یکم بهترم

ممنونم خانمی زیاد ب سن اهمیت نمیدم دفعه های قبلی کلا هربار انتقالم دوتا بلاست با گرید aانتقال میدادم ...

برا همین میگم سن جنین مهم نیست..... 

مهم سالم بودن جنینه و پذیرش بدنت..... 

من اولش سه روزه بوده بعد بلاست..... 

هر دو منفی شد و علت منفی شدنمم مشکل ایمنی و انعقادیم بود که تشخیص داده نشده بود.... 

اما با کنترل این مشکلات انتقال سومم شکر خدا + شد.... 

پس انشالله این دفعه دیگه مامانی عزیزم..... 

انتقالت فرش بود یا فریز  بعد پانکچرت درد داشتی

فریز

اره با اینکه هایپر نبودم درد داشتم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بله پنج شنبه شدم و ازوقتی چشامو باز کردم تا همین امروز صبح از درد شکمم میمردم وقتی تکون میخوردم انگا ...

خوب بالطبع دکتر شرایطت رو در نظر میگیره اگه برا انتقال مساعد نباشی انتقال نمیده..... 

شما تا میتونی پروتئین و سفیده تخم مرغ آب پز و آب بخور که اگه یه درصد احتمال هایپری هست عوارضش رو کمتر کنه..... 

چند تا فولیکول داشتی عزیزم؟

خانوما من آخرای این ماه پریود میشم گفتن روز دوم بیا  برا شروع کارای انتقال آخه اردیبهشت پانکچر شدم اما هایپر شدم و انتقال ندادن میشه بگید به چه شکل هست؟ دوباره آمپول اینا داره؟ سونو داره؟ چندم دوره معمولا انتقال میدن؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
۱۴ تا ک ۱۰ تاش جنین شدن

خوب به خاطر تعداد بالا هست نگران نباش..... 

شما فقط مواظب باش یبوست نشی...

گوشت و مرغ و ماهی و سفیده تخم مرغ آب پز بخور.... 

اب هم زیاد بخور.... 

حتی اگه انتقال دادی رعایت کن اینارو......

انشالله همه چی اوکیه..... 

خانوما من آخرای این ماه پریود میشم گفتن روز دوم بیا  برا شروع کارای انتقال آخه اردیبهشت پانکچر ...

سلام عزیزم..ب سلامتی انشالله 😍😍

روز دوم ک رفتی برات استرادیول رو شروع میکنن واسه افزایش  ضخامت رحم تا روز ۱۴پریودی..سونو میکنن اگه همه چی اکی بود وبستگی ب ضخامت رحم میگن چند روز دیگه بیا.. ممکنه ۳یا۵روز بعد

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵