2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043964 بازدید | 684353 پست
ممنون رهاجان که جویای حالم شدی💙 والا از صبح امروز باتوجه به قطع انوکسا و اسپرین و خوردن قرص دوفاست ...

علائم عوض میشن عزیزم نگران نباش

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیز مهربوونمم 💋💋❤❤🤗🤗خدا خیرت  بده الهییی خیالم راحت شددد..بعد ی سوال دیگه دکتر شهرستا ...

سلام گلم. آنوکسا دادن برای مشکل انعقاد خون؟

دکتر به منم گفته توی بارداری باید هرروز بزنم.

شما سقط داشتین؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
پونه جان نگران نباش عزیز دلم فقط به یاد خدا باش خودش کمک میکنه .منم از اون موقع تا حالا چند بار خونر ...

خدا تودلیتو برات حفظ کنه.. ممنونم ازت💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
ممنون رهاجان که جویای حالم شدی💙 والا از صبح امروز باتوجه به قطع انوکسا و اسپرین و خوردن قرص دوفاست ...

انشاالله که بری و ساک و قلب رو ببینی.😍

عزیزم دکترت گفت آسپرین و آنوکسا رو قطع کنی؟

شما مشکل انعقاد خون دارین؟ یا همینجوری دکتر داده بود؟

دکتر به منم گفته توی بارداری باید هرروز آنوکسا بزنم

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
عزیزم برای اینکه میخواد براتون انتقال بده از قبلش پروسه تخمکگذاری و حاملگی رو برای بدن شبیه سازی کنن ...

اخه گلم خیلی تعجب برانگیزه من اندومترم نازکه اخه چرا میخوان و اسرار دارن انتقال بدن 

انشاالله که بری و ساک و قلب رو ببینی.😍 عزیزم دکترت گفت آسپرین و آنوکسا رو قطع کنی؟ شما مشکل انعقا ...

قربونت گلم. 💙

اره از عصر دیروز دکترم گفته قطعشون کردم و گفت حتما 4تا دوفاستون رو باهم یجا بخورم و بعدش هر8ساعت دوتاازش بخورم تا روز یکشنبه که برم سونو... تا ببینم چی پیش میاد...

توکل بر خودش

قربونت گلم. 💙 اره از عصر دیروز دکترم گفته قطعشون کردم و گفت حتما 4تا دوفاستون رو باهم یجا بخورم و ...

انشاالله ساک و قلب رو ببینی. توکل به خدا

شما سقط هم داشتین؟

بله عزیزم.. 4سال پیش طبیعی باردار شدم که منجر به سقط شد

آزمایشات سقط رو دادی؟ چرا دکتر آنوکسا داده برات؟

من سه تا سقط داشتم. انعقاد خون هم داشتم. واسه اون داد.

آزمایشات سقط رو دادی؟ چرا دکتر آنوکسا داده برات؟ من سه تا سقط داشتم. انعقاد خون هم داشتم. واسه اون ...

نه واسه سقط ازمایش ندادم. چون سقطم بر اثر سقوط از 10تا پله بود. بلافاصله دچار خونریزی شدم. بصورت طبیعی سقط نکردم. 

سلام گلم. آنوکسا دادن برای مشکل انعقاد خون؟ دکتر به منم گفته توی بارداری باید هرروز بزنم. شما سقط ...

سلام عزیزم..کلا آنوکساپارین برای خونرسانی ب جنین هست..من سقط نداشتم رفتم پیش دکترم ک شهرستان هست بهش گفتم آخرین باره ک میام برا انتقال..هر کاری ک لازمه..هرچی لازمه برام بنویس...چون دکتر خوذم یزده و دسترسی بهش نداشتم  رفتم پیش این دکترم...متاسفانه خ بد گیر میاد این آمپول ب من فقط ۱۴تا داد از روز دو پریودی بزنم..اگر خدا بخاد و مثبت شم باید تا ماه هفت فکر کنم بزنی 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
2810