2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044183 بازدید | 684363 پست
وای خداردشکر انشاالله بارداری و زایمان سلامت و راحت داشته باشی😍 من دیروز سونو دادم پنج شش تا فولی ...

زخیرت چنده امپول چی زدی ببین هرروز دوسه تا سفیده ی تخم مرغ بخور هایپری وقتی تخمدان بیش از حد تحریک میشه وشکم اب میاره رو میگن هایپری

ممنونم عزیزم که به یادم بودی. فشارم رفت بالا و اورژانسی بستری شدم. فشار کنترل شد اما کم کم علایم پره ...

کار خوبی کردن عزیزم.خدا رو شکر که به خیر گذشته.انشاالله نی نی ها میان و کلی سروصدا میاد تو خونت.خیلی برات خوشحالم که بارداریت ختم به خیر شده🥰😘🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله بحق امام رضا دوقلو سالم و صالح تو دلته.🙏🙏 حالتو میفهمم❤

ممنون از حس خوبت و دعای قشنگت خواهر... 

انشالله به حق امام رضا خیلی زود قسمت خودت بشه این روزای پراسترس💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
اها من دكترم طبق حساب خودش پيش ميره و با سونو كاري نداره اصلا

چیکا جون یعنی سونو تاریخ درست نمیزنه؟؟؟؟اگه  طبق انتقالم حساب کنم. ۱۷هفتمه  ولی چرا ان تی زده ۱۸

دکتر هم. طبق سونو تاریخ داد برا انومالی نمیدونم الان چکار کنم 🥺

زخیرت چنده امپول چی زدی ببین هرروز دوسه تا سفیده ی تخم مرغ بخور هایپری وقتی تخمدان بیش از حد تحریک م ...

ذخیره تخمدانم ۷.۵ بود.

آمپولام

سینال اف پنی زدم ده تا ۱۲ تا

سینال اف پودری دارم 

Hmg دارم و ستروتاید.

عزیزم حالا چکار کنم؟ خطرناکه؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
فدات بشم عزيزم، ميدونم سخته بچه ها کنارت نيستن ولي خيلي زود از دستگاه خارج ميشن و ميان پيشت، الان فق ...

مرسی عزیزم. برای هماتوم اگه لک و خونریزی نداری اصلا نگران نباش. منم از آنومالی داشتم تا اخر. دکترم گفت تا وقتی لک و خونریزی نباشه جای نگرانی نیست. 

اکوی قلب هم برای هر کی شنیدم شکر خدا مشکلی نبود. انشالله برای شما هم همینه. نگران نباش عزیزم ❤️ 

ممنون از حس خوبت و دعای قشنگت خواهر...  انشالله به حق امام رضا خیلی زود قسمت خودت بشه این روزا ...

فدات❤ عزیزم. انشاالله🙏

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

خانما من هنوز انتقال ندادم و امکان داره قبل انتقال هیسترسکوپی کنم بخاطر لکه بینی ...حالا ی سوال دارم درمورد اینکه بنظرتون برم پیش ایمونولوژیست برام آزمایش اینمی و انعقادی بنویسه خیالم راحت بشه یا نه ؟ اخه من ی مقدار الرژی دارم ممکنه  ایمنی و ..بدنم مشکل داشته باشه  و نیاز ب ازمایش ایمنی باشه؟