2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043916 بازدید | 684349 پست
فدای دل مهربونت مامان فرشته ها...  خدا خودش هوای خودتو فرشته هاتو داشته باشه و این روزای پراست ...

قربونت برم خوش قلب مهربون الللللهي امين الهيييي امين❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم عزیزم انشالله موفق باشی

متشکرم😍عزیزم شما چندتا انتقال دادین؟ الان چندتا جنین دارین؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
زنده باشي گلم. وقتي تعداد تخمك زياد بشه تخمدان بزرگ تر از حجم طبيعي ميشه تا تخمدانا به حالت اول برنگ ...

ممنون عزیزم. انشاالله. شما الان دوقلو باردارین؟😍😍 وای چقدر استرسم کم شد شما رو دیدم

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
قربونت عزیزم... ممنون از دعات💙

سلامت باشی🌹

عزیزم کی مشخص میشه چندقلو دارین؟

اره فداتشم😍انشالله قسمت خودت

وای😍 انشاالله جفتشون سالم و صالح بیان بغلت

سلامت باشی🌹 عزیزم کی مشخص میشه چندقلو دارین؟

والا هنوز هیچی مشخص نیست. تازه سونوی اولمه هفته اینده.. دعا کن ساک و جنین برام تشخیص داده بشه و صدا قلبشو یا قلبشونو بشنوم به حق امام رضا. 

ده ساله منتظر این لحظم بعد از 4بار انتقال منفی.

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
سلام عزیزم .خوبی؟الان چند روزه که تو فکرتم‌.هر دفه اومدم نی نی سایت کل پیام ها رو خوندم ببینم خبری ا ...

ممنونم عزیزم که به یادم بودی. فشارم رفت بالا و اورژانسی بستری شدم. فشار کنترل شد اما کم کم علایم پره اکلامپسی داشت ظاهر میشد که دکترم گفت پایان ۳۴ هفته ختم بارداری. میگفت هنوز میشد یکم نگه داشت اما چون ivf هم بودم بهتره ریسک نکنم. 

والا هنوز هیچی مشخص نیست. تازه سونوی اولمه هفته اینده.. دعا کن ساک و جنین برام تشخیص داده بشه و صدا ...

انشاالله بحق امام رضا دوقلو سالم و صالح تو دلته.🙏🙏 حالتو میفهمم❤

دارچین جون مبارک باشه انشالا قدمشون خیر باشه  نگران نباش دخترای خوشگلمون زودی مرخص میشن میان پ ...

قربونت عزیزم. ممنونم

وقتی بستری شدم چون دیگه احتمال زایمان خیلی بالا بود زدم. وگرنه دکتر قبلش اجازه بتا نداده بود. 

2810