2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044425 بازدید | 684389 پست
نه یه هفته به انتقال قطع از روز انتقال شروع کردم

گلم پردینزون رو دکتر علیرضایی برات تجویز کردن یا دکتر زرنانی؟ و اینکه چه مقدار در روز میخوردی؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزيزم امروز رفتم انومالي گفت يه دختر يه پسر. دعام كن صحيح و سالم بيان بغلم❤️

عزیز دلم انشالله

تروخدا برای منم دعا کن

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دیگه نوبت بگیر و برو دیگه خودشون  راهنماییت میکنن

قربونت برم. برام دعا کن

من خیلی تنهام

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
نه یه هفته به انتقال قطع از روز انتقال شروع کردم

ممنون عزیزم ببخشید سوالام زیاد شد آخه زرنانی به من هم پردنیزولون از یکماه قبل انتقال داد ولی درباره قطع و وصلش چیزی نگفت. برای قطعش به شما دکتر زرنانی گفت یا دکتر علیرضایی؟ 

قربونت برم. برام دعا کن من خیلی تنهام

عزیزم خدا همراهت باشه 

ابن سینا هم خوبه با همسر برید شروع کنید. خوبیش اینه همه چیز چک میشه و آزمایش ها و عکس رنگیش رو هم همه دکترا قبول دارن لازم نیست تکرار کنی  

وقتت رو مطب دکترا تلف نکن حتما برو مراکز ناباروری 

قربونت برم. برام دعا کن من خیلی تنهام

خدا رو داری عزیزم. قبل شرول هر کاری برای آی وی اف قشنگ دقت کن واسه انتخاب دکترت حتی شده با چندتا دکتر ویزیت شو بعد انتخاب کن ۴ تا ویزیت ۱۰۰ تومنی بدی خیلی بهتر از اینه که اشتباه ۲۰ میلیون پولت بره. انشالله که به زودی به خواسته دلت برسی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من تقریبا یکسال بعد از تخمک کشی انتقال دادم، امروز روز  دهم انتقالم، دکتر گفته 20 روز بعد از ان ...

عزیزم منم روز ۹ انتقالم بجز کمردرد و پا درد شدید علایم دیگه ندارم شما علائم خاصی دارین؟

الهی بگردددددم.ای جونم.به خدا یه جوری شدم.جفتت جور شد خواهر ایشالله تا چند ماه دیگه صدای خوشحالی شاد ...

خدانكنه فداتشم. بموني برام خواهرم😍😘انشالله انشالله بزودي قسمت همه منتظراي تاپيك به حق امام رضا❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
١٤ اسفند عزيزم اره بابا چرا نميشه من امروز ١٧ هفته و ٥ روزم

چیکا جون تاریخ سونو با تاریخ انتقالت یکی شد یا بازم فرق میکنه

برای من دکتر سونو آنومالی رو برلی ۱۸ هفته و یه روز نوشته.دیر نیست به نظرت؟