2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044080 بازدید | 684359 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکا جون من شیاف استفاده میکنم ولی همش میاد بیرون تمام لباسم کثیف میشه خیلی نگرانم همه میگن طبیعی شم ...

سلام خانوما

من الان توی سیکل آی وی اف هستم. تا حالا ۱۲ یا ۱۳ تا آمپول سینال اف و ... زدم.

اضطرابم شدیده. شماها اضطراب داشتین؟؟؟؟؟😖😖

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
چیکا جون من شیاف استفاده میکنم ولی همش میاد بیرون تمام لباسم کثیف میشه خیلی نگرانم همه میگن طبیعی شم ...

آلوچه جان این طبیعی هست نگران نباش براهمه همینجوریه بایدپد استفاده کنی یالباس زیرا مرتب عوض کنی وبشوری همون پد بزار نگرانم نباش گلم

عزيزم من مقعدي ميذاشتم دكترم بهم اينطور گفت. ولي اينجا ديدم بچه هاي ديگه هم ميگفتن اين مشكلو داشتن سعي كن تا نيم ساعت بلند نشي

خداياشكرت....❤️ 
سلام خانوما من الان توی سیکل آی وی اف هستم. تا حالا ۱۲ یا ۱۳ تا آمپول سینال اف و ... زدم. اضطرابم ...

نگران نباش مال داروهاست ولی اگر میبینی زیادازحدهست واذیتی به دکترت بگوممکنه بهت آرامبخش بده 

شهران 

سلام سیلویا جان 

من زنگ زدم ابن سینا بهم 9 تیر وقت داده با انصاری پور 

ولی من اون موقع پریود نیستم 

باید واسه انتقال حتما پری باشم بعد برم پیشش 

من میخوام مرداد برام انتقال بده 

آره عزیزم. منم چپیم بزرگتره. راستش همینجوری از چند نفر پرسیدم همه راستیشون کوچیکتر بود. پس اکثرا همی ...

سلام دارچين جون

شما سونو رشد جنين ماه هشتم براتون انجام دادن؟؟

اگر بله كجا انجام دادين؟

براي من هفته ٣٢ نوشته دكتر

ميخوام برم دكتر صدري انجام بدم هزينه ش رو خيلي بالاتر از جاهاي ديگه ميگيره ولي گفت خيلي كاملتره و اندازه دستو پا و همه چي ميده و يه مايعي هم ميده بخورم قبل سونو

نظر شما چيه؟؟؟؟

شرمنده چرا آخه 🥺🥺🥺🥺

تو که عزیزمی نگاهت هیچوقت بغض دار نباشه گلم.😘😘😘😘😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم من با تسه جواب گرفتم.

شکر خدا واس ما هم با این جنین تشکیل شد توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام خانوما من الان توی سیکل آی وی اف هستم. تا حالا ۱۲ یا ۱۳ تا آمپول سینال اف و ... زدم. اضطرابم ...

نگو نگو من با هر صدای تیکی میپریدم اینقد اضطراب داشتم گریه میکردم شب پانکچر گفتم خدا کی تموم میشه کاش کنسل کنم موهامو می‌کشیدم بهتره اگه شرایطشو داری با ماشین یه دوری شبا بزنی روحیه ت عوض بشه 

بچه ها جواب تستم اومد منفی شدم

خدا خودش عوضشو بده گلم 😔😔😔😔🙏🙏روحیه تو نیاز تو خونه نشین یکم برو بیرون حال و هوات عوض بشه

2810