2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044219 بازدید | 684364 پست
ان شالله به سلامتی و دلخوشی زایمان کنی عزیزم .میشه بگی چند قلو داری و وزن قبل از بارداریت چقد بوده ؟ ...

قربونت گلم  همچنین من همیشه ۶۲ و ۶۳ بودم ولی قبل انتقال با وجود ورزش کشیدم ۶۷ بودم خودم هنگ کردم والا اوایل کم اضافه کردم تو ماه ۶و ۷ هفته ای یک کیلو😖دیروز رفتم دکتر آخر ماه هفت وارد ۸ شدم هفته ای نیم کیلو شده کم شده بود نه بابا من خیلی چاق شدم تو خوبی دوقلو دارم من😍

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
تو کل  بارداری خیلی باید حواست به فشار بالا باشه .دو روز پشت هم صبح ک شب فشارت رو بگیر و به دکت ...

فشارم پایین بود اوایل ۶و۷ دیروز دکترم گرفت ۱۲ بود قندمم نرمال بوده همیشه نمیدونم که😕

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه عزیزم انشالله سالم بیان بغلت ❤جنینات چند روزه بودن 

سلامت باشی عزیزم،،توکل برخدا،،،عزیزم دومرحله ای انتقال دادن اولی مورولا بود دومی آ وب،،فکر کنم سه روزه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم منم همین مرکزم...کدوم دکتر انتقال داد برات؟چه کارایی قبل انتقال برات کرد؟مکمل و دارو قبل انتقا ...

بسلامتی عزیزم،،ایشالله که موفق وباشی ،،اولی رو یاونگی انتقال داد ودومی رو پیله وری،،داروهامم استرادیول روزی دوتا،،فولیک اسید وآ اس آ وامپول پروژسترون وشیافش،قرص پردنیزولون ،همینا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
فردا نوبت دارم ۸ صبح ولی دکتر خودم مرخصی هست بنطرت یه دکتر دیگه کاری میتونه بکنه 😭😭😭

سلام منم روز ۲۸پریودی لکه دیدم اما الان دو روز خبری نیس نمیدونم گرمیجات بخورم بیاد یا نه هر موقع اومد 

سلامت باشی عزیزم،،توکل برخدا،،،عزیزم دومرحله ای انتقال دادن اولی مورولا بود دومی آ وب،،فکر کنم سه رو ...

خدا حفظشون کنه ❤❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام صبح بخیر،،من امروز روز سیزده انتقالم هست ،،بی بی زدم به دقیقه نکشید دوخط پررنگ افتاد،،یعنی مثبت ...

جانم 😍😍😍😍😍😍 مبارکه خیلی خوشحال شدم برات تبریک میگم گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
جانم 😍😍😍😍😍😍 مبارکه خیلی خوشحال شدم برات تبریک میگم گلم 

جانت سلامت عزیزم ،،ایشالله خدا دامن همه رو سبز کنه 🤲🤲

سلام دوستان عزیزم  من دوباره لک بینی داشتم رفتم دکتر برام آمپول پرولوتون ۵۰۰ نوشته هفته ای یکی ...

اتفاقا دیروز میخواستم بهت پیام بدم عزیزم من اطلاعی از این آمپول ندارم انشالله زینبی زود جوابتو بده ولی زنگ بزن به منشی بگو از دکتر بپرسه بعد اگه واقعا اینجور باشه چرا دکتر برات تجویز کنه نگران نباش فدات شم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سوم پریودی رفتم سونو شدم.بعد گفتن پنجم پریودی شروع ال دی .و سوپر فکت هم از ۲۶ این ماه گفتن بزنم تا ۸ ...

بسلامتی رویان داروها رو داشت؟ میگن یسری داروها کم یاب شده. شکمت رو هم با سیاه دانه ۱۰ دقیقه ماساژ بده و گرم نگه دار. 

خدایا شکرت
اره دقیقا مال منم اندازه یه سکه کهیر میزنه بعد یک رب دیگه خوب میشه.خب خداروشکر که چیزی نیست .چشم.مرس ...

فکر کنم خیلی خم می کنی برای تزریق 

زاویه امپول به پوست ۴۵ درجه باشه 

خدایا شکرت
سلام بچه ها من هفته پیش رفتم سونو ساک دیده نشد باید امروز برم سونو. برام دعا میکنید؟ استرس داره منو ...

ان شاالله با خبر خوش میای عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام صبح بخیر،،من امروز روز سیزده انتقالم هست ،،بی بی زدم به دقیقه نکشید دوخط پررنگ افتاد،،یعنی مثبت ...

مبارکه مثبت شدی عزیزم 😍 ان شالله قسمت بچه های تایپک بشه

خدایا شکرت
بسلامتی عزیزم،،ایشالله که موفق وباشی ،،اولی رو یاونگی انتقال داد ودومی رو پیله وری،،داروهامم استرادی ...

خداروشکر که باردار شدی عزیزم‌...مبارکت باشه منم چند روز با پیله ور انتقال دادم که منفی شد متاسفانه...خراش و هسیترسکوپی قبل انتقال انجام دادی این بار؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩