2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043906 بازدید | 684349 پست
سلام دوستای گلم انشالله حال دل همتون خوب شاد باشه خیلی خوشحال میشم که میبینم همتون دارین مثبت میشن ...

سلام گلم برا قبل پانکچر و قبل انتقال بایبید گرمیجات بخوری چهار مغز آجیل وکاچی مغزدار و سیاهدانه با عسل پیاده روی روزی یکساعت ،روغن مالی زیر ناف بصورت دورانی با روغن سیاهدانه اینا مشترک هست قبل پانکچر وقبل انتقال و خوردن گوشت گوسفندی پرهیز از خوردن سردیجات مثل ماکارونی خوردن میوه و سبزی تازه و مکمل های که دکتر تجویز می‌کنه مثل کلسیم ویتامین ایی و ویتامین دث و اووابوست که ممکنه بعضیاشون فرق کنه

حالا بعد انتقال خوردن گرمیجات ممنوع و بیشتر خوردن غذاهای نشاسته دار مثل ماکارونی و میوه و سبزیجات توی سبزیجات هم بعدها انتقال جعفری و شوید ممنوع چون گرمی هستن استفاده از روغن زیتون تو غذا برا جلوگیری از یبوست انشاالله نتیجه بگیری التماس دعا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خب خوبه كه عزيزدلم من روز ١٠ بتام ٢٨٨ بود روز ١٢ بتا ٩٧٢  روند رشد بتات عاليه نگران نباش مام ...

اخه جنینات ۵ روزه بود من ۳ روزه اس واسه همین نگران شدم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهااا حالا حال مارو فهميدي؟؟😂😂

حالا ديدي هر مرحلش استرسه مامان خانم؟😂😂😂

عزيزم خيالت راحت همه چيز خوبه❤️

خداياشكرت....❤️ 

نگرانی ندارن بتای دوست من روز یازده ۲۰۰۰و خورده ای بود جنیناش سه روزه بودن نگران نباش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام، بچه ها کسی سابقه سقط با دارو توی هفته هشت رو داشته؟ من رفتم سونو و متاسفانه جنینی ندیدن قلب هم ندیدن، الانم باید قرص و شیاف بخورم تا کیسه زرده و ساک دفع شه، کسی تجربه ای داره؟ شرمنده اگه اعصابتونو به ریختم، تقدیر منم این شکلی بود 

اهااا حالا حال مارو فهميدي؟؟😂😂 حالا ديدي هر مرحلش استرسه مامان خانم؟😂😂😂 عزيزم خيالت راحت همه ...

دقیقا😂

مرحله به مرحله قضاوتام میاد جلو چشمم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نگرانی ندارن بتای دوست من روز یازده ۲۰۰۰و خورده ای بود جنیناش سه روزه بودن نگران نباش

ممنون عزیزم 

دو قلو باردار بود؟

ممنون عزیزم  دو قلو باردار بود؟

هنوز نرفته سونو تازه مثبت شده

شما تازه‌ منتظر دومین پریود هستین ؟ من دومین پریودم ۵ روز بعد از موعد اصلیش شدم عقب انداختم یعنی . م ...

اره بمن گفتن هرموقع پریود شدی روز نهم برای سنو برم گفتن بدون نوبت هستید

اولین تزریقت کی هستش انشاالله دستش بیافته و باردار میشیم

انشاالله 🤲 قرار بود همین روزها برم که پدر شوهرم فوت کردن برا همین دیگه موند برا یه وقت دیگه شرایط روحی همسرم خوب باشه

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
نه عزيزم نداده😞

به نظرم به دکترت بگو دوقلویی بزنی بهتره خیلی از دردات و انقباضاتت کم میکنه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
انشاالله 🤲 قرار بود همین روزها برم که پدر شوهرم فوت کردن برا همین دیگه موند برا یه وقت دیگه شرایط ر ...

انشاالله خیره گلم خدارو چی دیدی شاید خدا سوپرایزت کرد و دامنت سبز شد تا اونموقع

خانمهایی که تو پروسه انتقال هستین استرادیول ۲ میلی از کجا گیر اوردین؟

من یه داروخونس سمت شهریار ازش میخرم 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام  بچه ها من روزی دوتا آمپول هپارین 5000 میزنم روزا که همسرم نیست به شکمم میزنم الان 3 روزه ...

میزنی احتمالا رو مویرگ 

در کل هپارین خیلی کبود میکنه 

2810