2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044168 بازدید | 684362 پست
خانوما قبل پانکچر علائمی داره که بفهمیم تخکمون فعال شده یانه روز پنج سینال میزنم

کسی نمیدونه؟.؟؟

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم انشالله حال دل همتون خوب شاد باشه خیلی خوشحال میشم که میبینم همتون دارین مثبت میشن

میخاستم بدونم دوستای عزیزم قبلو بعد پانکچر  و انتقال چیا خوردین ویا چکاری انجام دادین مثبت شد  

خانوما قبل پانکچر علائمی داره که بفهمیم تخکمون فعال شده یانه روز پنج سینال میزنم

منظورتو نمیفهمم عزیزم؟فعال شده یعنی میترسی آزاد شده باشه تخمک؟اگر اینه منظورت نگران نباش خودشون با دارویی که دادن کنترل میکنن و رشد تخمک و زمان آزادسازی رو به دست میگیرین با دارو

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
میبخشید سوالهام زیاد شد چه ساعتی آمپول پروژسترون میزنید؟ حتما باید صبحها تزریق کنیم؟  آخه یه م ...

من شیافمو 7صبح میزنم آمپولمو7عصر.صبح و شبش فرق نداره سرساغت زدنش خیلی مهمه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام به من گفتن دومین پریودی بعد از پانکچر روز دوم قرص استرادیول شروع کنم تا روز هشتم وروز نهم برای ...

شما تازه‌ منتظر دومین پریود هستین ؟ من دومین پریودم ۵ روز بعد از موعد اصلیش شدم عقب انداختم یعنی . منم فردا نوبت گرفتم دکتر خودم نبود پیش یکی دیگه برم ببینم چی میگه 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
خدا کنه کوتاه باشه من واقعا خسته ام از این همه انتظار روحیه ام داغونه 

احتمال زیاد کوتاه هست، انشاءالله به زودی دامنت سبز شه عزیزم 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
احتمال زیاد کوتاه هست، انشاءالله به زودی دامنت سبز شه عزیزم 

مرسی گلم ممنونم . 😔

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

بچه ها کسی هست منو راهنمایی کنه

بتام تو۴۸ساعت سه برابر شده !!!چیکار کنم؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ممنونم عزیزم نه انتقال دومم بود قبل پانکچر لاپارا شدم

عزیزم پردنیزولون ۵ میخوری یا ده  بعد انتقالم ادامه دادی بعد چسب جنین چند تا برات زدن روز چندم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷