2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044055 بازدید | 684355 پست

من سه تا شیاف یه امپول

یعنی هر۶ساعت پروژسترون دارم از فردا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
پس خوبه. اصلا نگران نباش قطع میشه. خون که قطع بشه لک قهوه ای خیلی مهم نیست

خون خیلی خیلی کم شده در حد یه قطره روی دستمال میاد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با این خونریزی امروز من بعید میدونم باز توکل به خدا از امام رضا خواستمش و به خودش میسپرمش

خیلی ها اینجوری میشن من خودم روز نه و ده اینجوری بودم.الان فقط با خودت تکرار کن خدایا شکرت که منو لایق دونستی 

بچه ها یه دنیا ممنون که هستید

واقعا با شما دلم آروم شد

امروز داغون بودم 

ممنون از راهنماییاتون

خدا خیرتون بده

خدا نی نی های نازتونو حفظ کنه و بسلامتی در آغوششون بگیرید

خیلی ها اینجوری میشن من خودم روز نه و ده اینجوری بودم.الان فقط با خودت تکرار کن خدایا شکرت که منو لا ...

اره امروز ناشکریشو کردم

خدا ببخشتم و بهم رحم کنه

واقعا الانم حتی قضاوتتون میکنم میگم واقعا فازشون چیه که استرس دارن من اگه بتونم برسم به اون مرحله ...

اين روزا از رگ گردن به شما نزديكتر است دوست عزيز😎😎😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
خون خیلی خیلی کم شده در حد یه قطره روی دستمال میاد

خوب خدا رو شکر.هیچی نیست اون اضافیاش هست که داره دفع میشه.عدد بتات هم بالاست .هیچ مشکلی نداری.دردا هم طبیعیه .تو سه ماه اول زیاد تجربه میکنی 

اي خدا من خيلي ميترسم 😞😞😞شيافم گذاشتم بازم رحمم درد داره😢

دکتر من هنوز شياف رو قطع نکرده، يک روز درميون دارم.

خوشبحال خانمهايي که بارداري راحتي دارن، خداشاهده که گردنم داره ميشکنه از درد😔😔

عزیزم تا چند روز پیش خوب بودم ولی الان یه دو یا سه روزه که یه سنگینی حس میکنم .نگران همینم

چقدر خوابت کم ؟

بعد بارداری اینجوری شدی؟

دوستای گلم میشه واسه شادی روح داداش مهربونم یه صلوات بفرستید امروز بدجور یادو خاطرش اذیتم کرد 😔😔

انشالله که خدا همه عزیزاتونو براتون حفظ کنه 

دوستون دارم خواهرای خوبم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
2810