2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044206 بازدید | 684364 پست
هنوز که معلوم نیست دعا کن برام عزیزم انشاالله خدا دل توهم شاد کنه سه تا سه روزه

ممنون مهربون  

دو سه روز دیگه باز بی بی بزار که خیالت راحت شه گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
هنوز که معلوم نیست دعا کن برام عزیزم انشاالله خدا دل توهم شاد کنه سه تا سه روزه

عزززيزدلم از ته قلبم ميخوام كه با خبراي خيييلي خوب بياي و خوشحالمون كني فداتشم😍😍

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزززيزدلم از ته قلبم ميخوام كه با خبراي خيييلي خوب بياي و خوشحالمون كني فداتشم😍😍

فداتشم چیکا دعا کن برام

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

سلام بچه ها

من خودم هیچ مشکلی ندارم.حتی یه ماه هایی دو تخمکی هستم و البته با سایز مناسب.وضعیت رحمم عالی....اینا رو همه رو با آزمایش و سونو و عکس رنگی چک کردن برام....

مشکل ناباروریمون مربوط به dfi همسرمه که ۳۸ هست.

به همین خاطر هم بلاست های انتقالم از بین رفتن و میکرو شکست خورد.متاسفانه اصلا روی همسرم کار نکردن که موقع میکرو اوضاعش بهتر باشه و اینطوری شد که ۶ تا جنین از بین رفتن.کسی اینجا بوده که مثل من باشه و تجربه ای داشته باشه.نمیدونم باید چکار کنم....کجا برم

سلام بچه ها من خودم هیچ مشکلی ندارم.حتی یه ماه هایی دو تخمکی هستم و البته با سایز مناسب.وضعیت رحمم ...

عزیزم من شنیدم دکتر اردکانی یزد کلا تخصصشون موزفولوژی و dfi مرد هست

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام بچه ها کسی تجربه ای داره منو کمک کنه من انتقال دومم امروز روز ۹ سیکلم و روز ۳ امپولhcgزدم الا ...

عزیزم خیلی از تزریقت گذشته فکر نکنم دیگه بخاطر امپول باشه دو روز دیگه باز بی بی بزن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
قبل از انتقال به من استرادیول و آمپول پروژسترون دادن  که هر دو ارزون بودن، بعد از انتقال هم آمپ ...

ممنونم عزیزم که جوابمو دادی

خب خیالم راحت شد❤️

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

بچه ها کیا یکی دوماه اخیر تو ابن سینا انتقال داشتن؟ 

به من قبل عید گفتن حداکثر سه تومن هزینه ت میشه

که اون موقع نشد انتقال بدم

بعد الان میخوام انتقال بدم میبینم ویزیتا و همه چیشونو گرون کردن

هزینه انتقال چقدر رفته بالا؟! 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
سلام بچه ها من خودم هیچ مشکلی ندارم.حتی یه ماه هایی دو تخمکی هستم و البته با سایز مناسب.وضعیت رحمم ...

فکر نکنم فقط واسه یه دی اف آی باشه عزیزم چون خیلیا اینجور بودنو باردار شدن. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤