2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044348 بازدید | 684380 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید گوشیم هنگ کردپس خیالم راحت باشه ازآنتی تی پی او 

تیروید منم کم کاار بود ولی زیر 3برای انتقالم که استرادیول خوردم یهو شد 5بعد که ازمایش انتی دادم شده بود 526

بعد تحت نظر قرصمو زیاد کرد تیروییدم پرکار شد و انتی هم اومد144

حالا بازم باید ازمایش بدم ببینم چطور شده

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
سلام ی سوال دارم خانما آنتی تی پی او ۴۲ باشه یعنی خیلی بالاست؟ @زینبی_بابا     @آستاره ...

سلام عزیزم .نه خیلی بالا نیست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من خیلی بیادتم عزیزم❤️ انشالله مامان میشی با همین انتقال 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ممنون مهربون  انشاءالله خودتم به زودی انتقال بدی و صاحب یه فرزند سالم و صالح شی به امید خدا    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
کدوم صفحه هسش گلم

عزیزم این کلا لیست آزمایش های تکمیلی هست آنا جون زحمتش رو کشیده، هر کدوم رو دکتر صلاح بدونه برات بررسی میکنه، اگر دفعه اول و دوم انتقال هستی و مشکل خودایمنی نداری نیاز به بررسی نیست

اگر جنین فریز هم داری که فقط ایمنی و انعقادی انجام بده بقیه رو لازم نیست

در کنار اینها شاید دکتر بهت بگه هیسترو از رحم انجام بدی یا prp یا هچینگ جنین، یا انتقال جنین بلاست باشه و... کارهای تکمیلی دیگه برای + شدن در دفعات بعدی ivf

نسخ آزهای تکمیلی:

نسخه اول: برای همسرتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

نسخه پنجم برای همسر:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم

سلام بچه ها من آزمایش انعقادی دادم کسی بلده جواب رو ببینه؟ @زینبی_بابا     @مامان_ماه ...

سلام عزیزم، در حد خییییلی خییییلی کم مشکل انعقادی داری که با همون آسپرين و انوکسا کاملا و راحت کنترل میشه

بچه ها من روزچهارانتقالمم وتست کرونام مثبت شد.قراره فردازنگ بزنم مرکزبهشون بگم یعنی کنسلش میکنن

مگه انتقال ندادی؟چی را کنسل کنن؟برو دکتر داروهاتو چک کنه.پردنیزولون داری؟

یا رب العالمین
سلام عزیزم خوبی با وجود اینکه الان هوا خیلی گرمه قرص استرادیول رو بنظرت بزارم در یخچال یا نمیخاد؟؟

ببین خونه ما هوا خنکه در حد 23 درجه، حالا اگر شما هم در این حد خنک هست، یخچال لازم نیست ولی اگر میبنی به 30 درجه و بالاتر میرسه، بذار درب یخچال 

سلام عزیزم، در حد خییییلی خییییلی کم مشکل انعقادی داری که با همون آسپرين و انوکسا کاملا و راحت کنترل ...

عزیزم یعنی بخاطر همین بود دوبار منفی شدم؟

ممکنه این بار مثبت شه؟

خیلییی ممنونم که با حوصله به سوالامون جواب میدی🙏🙏🙏

خدا گل پسرتو برات حفظ  کنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ببین خونه ما هوا خنکه در حد 23 درجه، حالا اگر شما هم در این حد خنک هست، یخچال لازم نیست ولی اگر میبن ...

مرسی عزیزم😘😘 اخه یه داروخانه گفت نزار یخچال چون یخچالی نیست

گفت چون یخچال رطوبت داره خراب میشه از طرفی خونمون خیلی گرمه

موندم چیکار کنم؟