2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044396 بازدید | 684384 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها تو این چند روز قبل از انتقال شروع کنم نشاسته ذرت رو بخورم؟ شکمم رو هم با سیاه دانه چرب کنم. د ...

اره سیاه دونه بزن...صبحا یه قاشق عسل و سیاه دونه بخور...مربای به..خرما و گردو و گرمیجات و دمنوش های به و سیب...از دوروز قبل انتقال یک قاشق نشاسته تو یه لیوان اب سرد حل  کن بخور تا ۴ روز بعد انتقال..صبخ انتقال کله پاچه بخور..اب قلم و پای مرغ و سوپ و ماکارانی و سیب زمینی هم فراموش نشه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
بچه ها تو این چند روز قبل از انتقال شروع کنم نشاسته ذرت رو بخورم؟ شکمم رو هم با سیاه دانه چرب کنم. د ...

از امروز تا روز انتقال روزی یه ساعت پیاده روی و چند تا حرکت دراز نشست برو

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
فکر نمی کنم، تخمک خیلی بالا احتمال آب آوردن هست، من تخمک کشی اول 36 تا تخمک کشیدن آب آورد، تخمک کشی ...

چرا دوبار پانکچر شدی عزیزم؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دقیقا همون روز من برای شما اشک ریختم درد عجیبیه

متاسفم رها جان😭😭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره سیاه دونه بزن...صبحا یه قاشق عسل و سیاه دونه بخور...مربای به..خرما و گردو و گرمیجات و دمنوش های ...

مرسی عزیزم حتماااا. چقدر خوب شد اینها رو گفتی بهم. دعا کنید مثبت بشه. نذر میکنم هزینه های ای وی اف یک نفر رو براش بدم. 

بچه ها من همه سیاهدانه م رو آسیاب کردم گذاشتم یخچال اما با عسل قاطی نکردم این جوری هم خطرناکه؟

بچه ها من همه سیاهدانه م رو آسیاب کردم گذاشتم یخچال اما با عسل قاطی نکردم این جوری هم خطرناکه؟

آره عزیزم فرقی نمیکنه که بیرون باشه یا یخچال تا آسیاب میشه باید با عسل قاطی کنی وگرنه خطرناکه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤