2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043959 بازدید | 684352 پست
سونو رفته؟واریکوسل نداره؟ دارو چیا خورده تاحالا؟

اره رفته . نه نداره خداروشکر . 

والا خیلی چیزا خورده ولی الان واقعا یادم نمیاد اسم هاشونو 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچها قرص استرادیول رو بعد انتقال هم باید مصرف کنیم ؟امروز رفتم سونو قبل انتقال برام تجویز کرد خیلی س ...

بله تا هفته ۱۰ حدودا باید بخوری روزی ۳تا یا ۴تا بستگی به تحویز دکترت داره

یا رب العالمین
بستگی داره به دکترت شاید ال دی بده

نهههههه😭😭😭😭😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
بستگی داره به دکترت شاید ال دی بده

دکتر ظفردوست تو ابن سینا دکترم هست 😭😭😭 

اصن باهاش راحت نیستم 

اره رفته . نه نداره خداروشکر .  والا خیلی چیزا خورده ولی الان واقعا یادم نمیاد اسم هاشونو  ...

آزمایش هورمونی داده؟

دکتر نمیگه چرا ضعیفه؟

اگه مشکل خاصی نداشته باشه باتغذیه ودارو خوب میشه

آزمایش هورمونی داده؟ دکتر نمیگه چرا ضعیفه؟ اگه مشکل خاصی نداشته باشه باتغذیه ودارو خوب میشه

بابا بخدا شوهر من سال تا سال قلیون و سگار نمیکشه بیچاره غذاهای خوب و مقوی سعی میکنم بهش بدم هرچیزی که برای این مهمه میدم میخوره کلی قرص و دارو ولی فایده نداره 😭 سه سالهداروخورده

میکرو کردی؟چن تا جنین داری؟

نکردم هنوز اردبیهشت تازه پانکچر شدم . ۷ تا تخمک که ۶ تاش جنین شد 

شنیدم دکتر خوبیه انشالله دستش برات سبک باشه

انشالله 🤲❤❤❤

بابا بخدا شوهر من سال تا سال قلیون و سگار نمیکشه بیچاره غذاهای خوب و مقوی سعی میکنم بهش بدم هرچیزی ک ...

دقیقا عینه همسرم من حتی لب به قلیون نزده توی زندگیش دکتر تعجب کرده بود هی چند بار گفت مشروب سیگار قلیون هیچ کدوم ما هم گفتیم اصلا و ابده😊

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
2810