2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044497 بازدید | 684391 پست
قربونت برم عزیزم ممنون بابت دلداریت ان شاءالله که دوقلوهای نازتو صحیح و سالم و به وقتش بغلشون کنی 😍 ...

زنده باشي فداتشم همچنين شما ني ني نازتو😍😍عزيزم اينجا بچه ها گفتن كلا اي وي افي هارو ميفرستن اكو قلب يچيز روتيني هستش. دكترت زيادي جو ميده😂همه چي عاليه بقيه رو ول كن

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها دکتر ب من قرص پردنیزولون داده ک بعدازانتقال روزی ۶تابخورم

چون گفته روزی یعنی من دوساعتی یکی بایدبخورم یا ۶ساعتی دوتابخورم ک بشه ۲۴ساعت؟

اخه چون گفته روزی من دوساعتی یکی میخورم

توروخداهرکی اطلاع داره کمکم کنه ن ی وقت اشتباه بخورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من امروز سوم پری رفتم دکتر به خاطر ضخامت اندومتر گفتن باید قبل انتقال هیستروکوپی بشم کلا دکتر گفت تخمدانت کوچیکه برو خداروشکر یه بچه داری دیگه بچه دار نمیشی ذخیره تخمدانت کمه تازه ازمایش ذخیره نوشت برام  چه خاکی کنم سرم من تازه ۲۵ سالمه

بچه ها دکتر ب من قرص پردنیزولون داده ک بعدازانتقال روزی ۶تابخورم چون گفته روزی یعنی من دوساعتی یکی ...

خوب روزی ۶تا را تقسیم کن هر۴ساعت یکی یا هر ۸ساعت دوتابخور.

قبلش نداشتی؟

یا رب العالمین
ااصلا نگران نباش خواهر💙  پربودن مثانه اگر میخواست واسه انتقال تاثیرگذار باشه، قطعا همه جا تاک ...

شما کدوم مرکز بودی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم من بالاخره دلو زدم به دریا رفتم لاپاراسکوپی

شرح عمل برام نوشتن

اندرومتریوز به فرم نقاط قرمز و قهوه ای رو تخمدانها یوتراساکرال دو طرفه کوتر شد

تشخیص بعداز عمل :اندرومتریوز

نوع عمل :لاپاراسکوپی اندرومتریوز/هیستروسکوپی/و کورتاژ

دکتر میگفت واقعا میگی زمان پریود درد نداشتی یا همینجوری 

گفتم راستش من استانه دردم خیلی بالاست حالا سه تا دیفرلین داده هر ۲۸ روز بزنم اما بازم گفت تخمدانت خیلی کوچیکه بهتر تخمک اهدایی 

راستی گفت هردولوله کامل باز بود و خیلی عالی بود گفت به احتمال زیاد اسپاسم باعث گرفتگی شده بوده 

حالا فقط مونده درد موقع دراز کشیدن یا خم و راست شدن که نفسم رو میبره

ایشالا بعد از این سه ماه دوباره میرم تو پروسه ای وی اف تا ببینم خدا چی میخواد 

حالا که خیالم از لوله ها راحت شد امید به طبیعی هم دارم

منم مشکل دارم زود دسشوییم میگیره دو بار انتقال به زور تحمل کردم نمیدونم چرا میگن زیاد در کنین مثانه ...

منم همین مشکلو دارم یه لیوان اب خورده بودم کلا، دستشویی هم نرفتم داشتم میترکیدم اونجا که زود باشن. بعد همش ناراحت بودم ک شاید چون زیاد پر نکردم منفی شدم. ولی برا من عمق رحم رو قبلا اندازه گرفته بودن نه حین انتقال

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
همه مون دغدغه ی سن رو داریم متاسفانه😢😢 انشالله که با آخرین جنینات مامان میشی توکل به خدا❤ رحمت ر ...

ممنون عزیزم ان شالله. ان شالله همه دوستان بزدوی مامان بشن

خدایا شکرت
قربونت برم عزیزم ممنون بابت دلداریت ان شاءالله که دوقلوهای نازتو صحیح و سالم و به وقتش بغلشون کنی 😍 ...

اه اه . واقعا ی ذره فک می کنن اینا  من مخالف دلداری الکی دکترم ولی دیگه نه اینجوری. دکتر باید واقعیتو بگه ولی امیدواری هم بده. اه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تبریک میگم گلم خوشحال شدم بابت بارداریت😍😍 عزیزم چقدر سختی کشیدی درکت میکنم کاملا ولی نگران نباش ...

مرسی عزیزم 

اره بچه های اینجا هم لطف کردن کلی مقاله راجع بهش برام فرستادن اما دکتر حنطوش زاده واقعا منو داغون کرد

بهم گفت نامه سقطم نمیدیم اگه تمایل داری سقط غیرقانونی با این جملش دیگه نابودم کرد 

میگن ریسکش 1درصده و منم دلمو به اون 99% خوش کردم

تو که همه آزمایشارو انجام دادی تورو خدا خودتو اذیت نکن

پسر خوشگلتو به سلامتی بغل میکنی و به این روزا میخندی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️