2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044605 بازدید | 684400 پست
نه ولی نُرمش همینه که دوتا باید بگذره تا رحمت آماده باشه. معمولا یه ماه قبل انتقال فریز ال دی می دن ...

آخه به من روزی که پانکچر شدم پرستاره گفت خانم هایپر شدی برو دوتا پریود بعد روز اول دوم سوم بیا بری تو سیکل ivf ولی نگفت که باید ال دی بخوری 😭😭😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
آخه به من روزی که پانکچر شدم پرستاره گفت خانم هایپر شدی برو دوتا پریود بعد روز اول دوم سوم بیا بری ت ...

ببخشید سیکل انتقال

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم ازنظرتغذیه هیچی رعایت نکردخوراکش مثل همیشه بود.ولی من ازدوماه قبل تخمک کشی روزی یه لیوان شیروت ...

انشاالله که هست نگران نباش...ولی کلا لبنیات شانس بارداری دختر رو زیاد میکنه

@آرزوواميد    عزيزم جديدا مطب دكتر نرفتي؟ من از سه شنبه زنگ ميزنم صالحي جواب نميده

سلام 

نه عزیزم 

منم چهارشنبه هر چه تماس گرفتم مطب کسی جواب نداد 

انگار خط مطب مشکل داره 

شماره ایرانسل رو داری ؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿سلام دوستان من تو اردبیهشت پانکچر شدم الان منتظر دومین پریودیم هستم که ب ...

ببین به نظرم بزار بدنت طبق روال عادی پیش بره من برای اینکه زودتر پریود بشم برم برای انتقال زعفرون و گل گاوزبون خوردم همیشه ضخامت اندومترم هشت بود این سری شد بود شیش ونیم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام  نه عزیزم  منم چهارشنبه هر چه تماس گرفتم مطب کسی جواب نداد  انگار خط مطب مشکل ...

اره دارم اونم جواب نميدن. ازمايشمو براي دكتر فرستادم ببينه ولي جواب نميدن مجبورم دوشنبه برم😩

خداياشكرت....❤️ 
سلام سارا جون  ممنونم بله...۴ ام زایمان کردم پسری هم خوبه سلام میرسونه✋😉

عزیزدلم😍😍😍😍خدا حفظش کنه

از طرف من محکم بوسش کن.اسمشو چی گذاشتی؟

عزیزم داری به نینیت شیر میدی لطفا منو خیلی دعا کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره دارم اونم جواب نميدن. ازمايشمو براي دكتر فرستادم ببينه ولي جواب نميدن مجبورم دوشنبه برم😩

زنگ بزن به همون شماره .من اون روز که این اتفاق واسم افتاد شوهرم اینقدر زنگ زد تا جواب داد .همین دیر جواب دادن کنی عصبیم میکرد.اخه شرایطم اصلا نرمال نبود اونا هم جواب نمیدادن.من حاضرم ویزیت غیر حضوری هم بدم ولی جوابمو بدن این قد استرس نگیرم .همین الان نمیدونم تا کی باید پروژسترون بذارم شیاف.و تا کی انوکسا نزنم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️