2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044571 بازدید | 684399 پست
شما مشکل تون چیه من تهران نیستم از همدان میخوام برم

من پارسال یه خارج رحم باردار شدم لوله سمت چپمو برداشتن بعد چند  ماه که باردار نشدم رفتم  عکس رنگی گفتن لوله راستم گرفتگی داره که چندتا دکتر تشخیص دادن  لاپراسکوپی هم فایده نداره باید ivf کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز دلم. آره خدا رو شکر همون نوزدهم اورژانسی عمل شدم که دکتر میگفت شانس آوردم چون مدفوع کرده ب ...

سلام عزیزم قدم گل پسرت مبارک باشه ..بخاطر درگیریت به کرونا  وندیدن نینی نازت ناراحت شدم امیدوارم هرچی زودتر بهتربشی وپسرنازتو بغلش کنی 

بله دوست عزيز من هم همون روشانيلو رو منظورم هست اسمشون رو يادم رفته بود ، به نظر من همه چيز رو بسپار ...

اره عزیزم دکتر خودمم گفت تمام آزمایشات و برات انجام میدم دیگه سپردم به خدا و بهش فکر نمیکنم راضیم به رضاش 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
احتمالا واکسنه واکسن نبوده  امپول برای بچه دار شدن بوده که با وجود جلوگیری از دست تون در رفته ...

منم فکر کنم واکسنه یه چیزی داشت که بعد 3 سال و ivf و iui منفی گرفته 😂😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
آره خدا رو شکر عزیز دلم.الان خیلی بهترم اما دیروز زیاد تعریفی نبودم. ان شاالله برا شما همیشه به خوبی ...

تبریک میگم دلارام عزیزم ایشالله نامدار باشه زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه 

فرش ۸۰درصد منفی میشه حتما فریز کن

آره خودمم به همین نتیجه رسیدم .الان فریز دارم .ای کاش اصلا فرش انتقال نمیدادن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیز دلم. آره خدا رو شکر همون نوزدهم اورژانسی عمل شدم که دکتر میگفت شانس آوردم چون مدفوع کرده ب ...

عزیزم مبارک باشه😍😍🥰🥳🥳

چقدر حرفات آرامش بخشه

از اینکه این لحظه مثل ما برات دست نیافتنی بوده امیدوار شدم

انشالله خیلی زود حالت خوب بشه و بهش شیر بدی😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام مکمله برا افزایش کیفیت موکوس سرویکس و محیط رحم رو آماده میکنه.

انشاءالله با همین انتقال لذت مادر شدنو بچشی عزیزم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من پارسال یه خارج رحم باردار شدم لوله سمت چپمو برداشتن بعد چند  ماه که باردار نشدم رفتم  ع ...

سلام مشکل منم دقیقا مثل مشکل شماست بچه دارین شما؟چند سالتون ؟تو چه مرحله ای هستین ؟ببخشیدا میخوام ببینم دکتر چیا براتون تجویز کرده