2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
ممنونم ازت آنای مهربون...💙 این تاپیک به لطف شما باعث شد خیلی از خانومای همدرد، اینجا جمع بشن و از ...

ممنونم عزیزم..... 

خدارو شکر میکنم که خدا این خونه زیبا رو بهمون هدیه داده که بتونیم کنار هم باشیم و سختیارو با همراهی هم پشت سر بذاریم و برای شادی‌های همدیگه شادی کنیم..... 

از تک تک دوستانی هم که چراغ این خونه رو روشن نگه داشتن یه دنیا ممنونم و دستشونو میبوسم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فقط٣٠ تا ٥٠ درصد جنين ها در محيط انكوباتور مي تونن بلاست بشن

اخه من جنین هامaو bبودن یه بسته یه روز زودتر دراوردن ضعیف شد ازبین رفتن ایناهم گفتن کیفیتشونbcهست کیفیتش فکرکنم‌پایین اومده بود گفت جنینی که از اسپرم بیضه باشه گاهی توقف رشد داره

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکت باشه عزیزم ایشالله بعد ۹ ماه سالم بغلش کنی میشه ازعلایمت بگی

فدات گلم...💙 هیچ علائمی نداشتم غیراز درد پریودی اونم از روز هشتم.. که هی میگرفت و ول میکرد. و چون علامت خاصی نداشتم خیلی نگران بودم..

انشالا خیلی زود زود این حس قشنگ رو شمام تجربه کنی عزیزم💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
اخه من جنین هامaو bبودن یه بسته یه روز زودتر دراوردن ضعیف شد ازبین رفتن ایناهم گفتن کیفیتشونbcهست کی ...

عزیزم خیلی ذهنت رو درگیر گرید و چند روزه بودن نکن.... 

جنین سالم باشه با گرید پایین هم نتیجه میده.... 

مهم سلامت جنین و پذیرش بدن مادره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خیلی تبریک میگم با حال خوبت برام دعا کن شنبه لاپاراسکوپی دارم  دعا کن بعدش یا طبیعی بارد ...

ممنون قربونت برم..💙

ارزو میکنم این لحظه شیرین رو خیلی زود تجربه کنی... اونقدر زود که به انتقال نکشه و طبیعی باردار بشی💙

عزیزم خیلی ذهنت رو درگیر گرید و چند روزه بودن نکن....  جنین سالم باشه با گرید پایین هم نتیجه م ...

اخه اسپرم بیضه دکترم گفت سخت تر میگیره من دیکه جنین ندارم دوبار تخمک گیری کردم سخته دوباره همه راهها را ازاول برم

یا رب العالمین
بچه هاجونم جواب آزمایشم اومده💙 این لحظه ی قشنگ رو واسه تموم خانومای منتظر سرزمینم آرزو میکنم💙 خی ...

ای جانم مبارکت باشه عزیزم چشم و دلت روشن الهی که به سلامتی صدای قلبشم میشنوی خیلی خوشحالم برات

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مبارک باشه بسلامتی بغلش کنی میشه بگی بعد انتقال چکاراکردی استراحت کردی یانه؟

مرسی عزیزم... همچنین خیلی زود این لحظه قشنگ نصیبتون بشه💙

من سه روز اول رو کامل استراحت کردم. سرویس بهداشتیم فرنگی بود، غذا رو مینشستم و میخوردم و تو اتاق کمی قدم میزدم.. ولی از روز چهارمش تایم نشستن و قدم زدنم بیشتر شد ولی استراحتم رو هم میکرد. هیییچ تغییری تو خوردوخوراکم ندادم. فقط مغزیجات و سبزیجات و میوه جاتم کمی زیادتر از قبل بود...

دکتر خودم همینو گفت، گفت من واسه راحتیه خیالت تمام آزمایشای ممکنه رو برات انجام میدم اما ديروز که به ...

بله دوست عزيز من هم همون روشانيلو رو منظورم هست اسمشون رو يادم رفته بود ، به نظر من همه چيز رو بسپاريد به خدا و غربالگريها رو انجام بديد ان شا الله خدا خودش فرزندتون رو سالم در آغوشتون ميگذاره .

عزیزم علایم تو دو هفته چی داشتی

فقط درد پریودی همین و البته گرگرفتگی... کوچکترین درد یا تغییری تو فرم سینه هام احساس نکردم..

ای جانم مبارکت باشه عزیزم چشم و دلت روشن الهی که به سلامتی صدای قلبشم میشنوی خیلی خوشحالم برات

فدای مهربونیت💙 چشم و دل دوستان روشن... 

الهی امییین...

به حق بزرگی خدا، این لحظه نصیب و قسمت همه آرزومندا

جنین هات چطوربودن؟چندتا انتقال دادی؟علت میکرو چی بود؟

گیسوجان سه تا بلاست انتقال دادن برام، که گفتن یکیش عالی بوده و دوتاش متوسط. دلیل میکرو اینکه من یکی از لوله هامو 8 سال پیش تو خارج رحمی از دست دادم و به فاصله دوسال بعدش یه بارداری طبیعی منجر به سقط داشتم. دبگه باردار نشدم به دلایل ناشناخته پزشکی. چون جفتمون سالم بودیم. و این بار تو پنجمین انتقالم شد. دعا کن برام بمونه خواهر💙