2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044749 بازدید | 684407 پست
اي جاااانمم خداروشكر😍 مهم اينه كه بره بالا، عددش مهم نيست. ان شاالله بتاي بعديت هم عاليه🤲🏻🌷

تشکر گلم بابت انرژی خوبی که بهم دادی💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
وای عزیزم خیلی مبارکت باشه بتاتم عالیه من اونبار با ۲۶ مثبت شدم برو خوش باش🥰🥰🥰🥰

قربونت برم... انشالا همه ی منتظرا این لحظه ی شیرین رو تجربه کنند💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبسم جان سلام چند جلسه لنفو بهتون پیشنهاد دادن واسه من ۸/۲بود سه جلسه گفتن جلسه اول و رفتم

عزیزم شما کجا لنفو انجام میدید؟؟

جلسه ای چنده؟

مثل ازمایشش هر بار باید همراه همسر رفت یا نه؟؟

دکتر برام ازمایشش رو نوشته هم اینو هم کاریو تایپ 

پرسیدم امایش لنفو یک و نیم گفتن کاریو تایپ نفری یه تومن 

نمی دونم اصلا نیازه یا نه؟؟

دوستان تا حالا کسی این کار رو انجام داده یا میدونه که میشه جنین ۳ روزه فریز کرده رو در بیارن بزارن د ...

عزیزم کلا روالش به همین صورته جنین رو سه روزه فریز میکنن بعد با نظر جنین شناس اگه قرار به بلاست باشه دو روز زودتر ذوب میکنن مثلا مال من چهار روزه بود یه روز زودتر ذوب کرد مگر اینکه انتقال فرش باشه در اونصورت جنین رو بلاست میکنن بعد انتقال میدن 

عزیزم کلا روالش به همین صورته جنین رو سه روزه فریز میکنن بعد با نظر جنین شناس اگه قرار به بلاست باشه ...

ممنوتن خیالم راحت شد همش حرص میخوردم که نکنه جنینام و خراب کردن فرش چیه؟شما مثبت شدی؟

سلام بله پاکروش میگفتن ۸ سلولی شده من هنوز با دکتر صحبت نکردم گفته عادت شدی بیا شما مریض دکتر هستید ...

روال همینه بعد از فریز در میارن و میزارن بلاست بشه.بله عزیزم من مریض دکتر هستم.نگران نباش دکتره دقیقی هستش و هر کاری لازم باشه برات انجام میده

ممنوتن خیالم راحت شد همش حرص میخوردم که نکنه جنینام و خراب کردن فرش چیه؟شما مثبت شدی؟

دکتر پانکچر شما رو تو مرکز تابان انجام داد؟ جدیدا اونجا انجام میده وگرنه برای من ۹ ماه پیش انجام دادم تو بیمارستان آبان بود

شما ای وی اف کردی تا حالا؟

بله من پیش ایشون میکرو کردم ولی متاسفانه منفی شد.فقط دوتا جنین داشتم انتقال دادم که نشد.فعلا نخواستم مجدد برم .شما چند تا جنین داری؟ علت اینکه دکتر گفت میکرو کنی چی بود؟

بچه هاجونم جواب آزمایشم اومده💙 این لحظه ی قشنگ رو واسه تموم خانومای منتظر سرزمینم آرزو میکنم💙 خی ...

سلام پونه جون تبریک میگم عزیزم.بعد ۱۰ سال چشم انتظاری خدا حاجت دلتو داد  خداروشکر به سلامتی مامان شدنت مبارک  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بچه هاجونم جواب آزمایشم اومده💙 این لحظه ی قشنگ رو واسه تموم خانومای منتظر سرزمینم آرزو میکنم💙 خی ...

مبارک باشه عزیزم .به سلامتی بغلش کنی .نگران نباش اینجا با بتای ۵۰ هم مامان داشتیم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام شما هفته چندم خونریزی داشتین؟؟؟زیاد بود؟؟؟دلیلش چی بود؟

سلام .۲۳ هفته و یک روز بود .جفتم لولایینگ هست .خونریزی از جفت بوده .اولش خیلی زیاد بود .دامنم پر خون شده بود تا به خودم اومدم .تا سونو هم یه پد کامل پر شد .بعدشم تا سه چهار ساعت بعدش یه پد دیگه .اینا تو پنج ساعت بود .

هنوزم که ۵ روز گذشته دارم ولی هر روز کمتر میشه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

سلام عزیزم..... 

خدارو شکر بعد مدتها پستی که دیدم یه ریپلای برای تبریک بود

.... 

از خدا میخوام اینجا پر از پیغامهای تبریک بشه..... 

عزیزم گوارای وجودت..... 

به سلامتی بغلش کنی..... 

نگران بتا نباش مهم رشدشه نه مقدارش..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com