2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044808 بازدید | 684411 پست
خدا رو شکر که مثبت شدی عزیزم چند جنین انتقال دادی به نظرم با یه دکتر دیگه هم مشورت کن بعد قطع کن&nbs ...

اره میترسم الکی قط کنم 2تا انتقال دادم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان تا حالا کسی این کار رو انجام داده یا میدونه که میشه جنین ۳ روزه فریز کرده رو در بیارن بزارن د ...

بله عزیزم میشه من جنینام سه روزه ۸ سلولی بودن دوروز قبل انتقال دراوردن بلاست شد جنینام...البته به این چیزا نیست من بازم با جنین بلاست منفی شدم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
پانکچر کی بود؟

خود نصر

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
سلام به همه بچه ها من امروز سونو بودم و همچنان قلب رو ندید، انتقالم روز 15 اردیبهشت بود و اولین روز ...

سلام عزیزم الان چندهفته هستید؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خود نصر

عزیزم مامان شدنت گوارای وجودت .تبریک میگم 

عزیزم ویزیت هات با دکتر لاهوتی بود؟ داروهای پانچرت چی بودن؟ الانم دکتر نصر خودش پانچر میکنه؟ چون من شنیدم فقط انتقال هارو خودش انجام میده

ممنون نه بار اولم هست خوب همون دیگه من میگم از همون اول اینکار و میکرد حالا میدونید بعدا هم میشه از ...

بله عزیزم امکانش هست بزارن بلاست بشه بعد براتون انتقال بدن.ولی به قول دوستان خیلی تفاوت نمیکنه.اونی که قسمتشو باشه همون میشه عزیزم.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام به همه بچه ها من امروز سونو بودم و همچنان قلب رو ندید، انتقالم روز 15 اردیبهشت بود و اولین روز ...

عزیزم نگران نباش خیلی خوبه که ساک و کیسه زرده هست برای قلب تا ۸هفته وقت هست بادوم و پروتئین زیاد بخور ویتامین ب میخوری؟ 

سلام عزیزم همون چسب جنین هست برای لانه گزینی بهتر منم خودم به دکتر پیشنهاد دادم که گفت قبل انتقال تز ...

برامن هم یچیزی تزریق کرد داخل واژن ولی انگار گفت hcg بنظرت درست شنیدم؟

یا رب العالمین
سلام عزیزم همون چسب جنین هست برای لانه گزینی بهتر منم خودم به دکتر پیشنهاد دادم که گفت قبل انتقال تز ...

انشاءالله نی نی محکم به دلت بچسبه   

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مرسی عزیزم انشالله دوباره استارت میزنم آره جنین دارم بیشتر به فکر هزینه ها هستم. اینجوری که پیش بر ...

فرزی جون عزیزم ناراحت شدم ماشالا بهت دختر قوی ای هستی خدا رو شکر جنین داری یکم بدنت رو تقویت کن انتقال هم که زیاد هزینه نداره انشالا انتقال بعدی حتما مامان میشی