2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044605 بازدید | 684400 پست
سلام ممنون شماخوبی؟ نه استرادیول روزی ۳تارادارم بجای امپول گفتم شیاف بده گفت دوتاشیاف کمه روزی ۲هم ...

ممنون عزیزم، من شیرازم، اینجا اصلا نبود، از بوشهر چنتا بسته گیر آوردم، اینم گفتن آخرین بسته مون هست، آخه می دونی دکترم چند روزی هست گفته روزی 5 تا استرادیول بخور، یعنی بعد از انتقال دوز استرادیول رو کم می کنه؟ چون 19 سیکلم با 4 تا استرادیول ضخامتم 8 شده بود، فکر می کنم مصرف 5 تا استرادیول زیاده.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ممنون عزیزم، من شیرازم، اینجا اصلا نبود، از بوشهر چنتا بسته گیر آوردم، اینم گفتن آخرین بسته مون هست، ...

من ۳روز دوتاخوردم ۳روز ۳تا سونوکه دادم ضخامت ۷بود گفت خوبه دیگه زیاد نکرد.فکر کنم هرتعدادی که میخوری بعدانتقال باید ادانه بدی کم نمیشه.زنگ بزن داروخونه ها ببین کجاگیرت میاد.من دوفاستون وفرتیژست واسترادیول تو یه نسخه بود هرجازنگ میزدم یکی یا دوتاشو داشت مجبور شدم همینارابگیرم استرادیول را فعلا دارم.

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما من میخوام برای بار اول برم ابن سینا تا حالا اصلا نرفتم 

تهران هم نیستم 

الان زنگ زدم داخلی نوبت دهی بار اول رو بگیرم یا اتصال به اپراتور که راهنماییم کنن ؟ 

میخوام نوبت بگیرم ولی نمی دونم چه کار باید بکنم بار اول 

بادکش گرم بود عزیزم. میشه سوال قبلی منو که همین بالا پرسیدمو هم ببینی شمام دل درد و کمر درد و تیر کش ...

نه عزیزم نداشتم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شاید اشتباه شنیدی. چرا خودتو اذیت می کنی در هر صورت الان کاری از دستت برمیاد؟

نمی دونم فعلا بیخیال شدم تا این دفعه برم ویزیت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من ۳روز دوتاخوردم ۳روز ۳تا سونوکه دادم ضخامت ۷بود گفت خوبه دیگه زیاد نکرد.فکر کنم هرتعدادی که میخوری ...

باشه عزیزم، ممنون  

سلام خانما من میخوام برای بار اول برم ابن سینا تا حالا اصلا نرفتم  تهران هم نیستم  الان ...

@مامان_ماهک10   سلام عزیزم، شما ابن سینا بودی به دوستمون راهنمایی میدی  

سلام خانما من میخوام برای بار اول برم ابن سینا تا حالا اصلا نرفتم  تهران هم نیستم  الان ...

عزیزم وقتی زنگ میزنی خودش میگه برای نوبت دهی بار اول کدوم عدد رو بگیری. اگر هم نگفت به اپراتور وصل شو اونا جواب دادن بگو میخوای برای بار اول نوبت بگیرم خودشون وصل میکنن

سلام بر همگی من تازه وارد این گروه شدم

هفته پیش پانکچر کردم

جنین های ۳ روزه ۸ سلولی برام فریز کردن 

الان خودم ناراحتم که چرا نذاشتن ۵ روزه شه به نظرتون چیز مهمی هست یا ربطی نداره؟