2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دستت درد نكنه عزيزدلم نميدونم چرا بعضيارو نميشه تگ كرد

خواهش میکنم گلم. آره عشقیه. انشالله که حالش خوب باشه تا دیروز گفت خونریزی در حد پریود داره انشالله که قطع شده باشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دکتر نگفت چرا کمه؟ ببین استرس و خستگی خیلی تاثیر داره من یبار صخامتم پس رفت کرد فردا دوباره سونو کرد ...

نه هیچی نگفت آخر گفت همه چی خیلی خوبه حالا شک کردم میگم نکنه گفت ۹.۸ من اشتباه شنیدم اخه دکتر خیلی یواش حرف میزد بعد میگم ۹.۸ خیلی زیاده واسه روز ۱۱

بعد میگم اگه ضخامتم کم بود نگفت چرا گفت همه چی خوبه وااای حالا باید کلی فکر و خیال کنم تا دفعه بعد برم ویزیت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
کسی اینجا قبل انتقال بادکش انجام داده؟

من دفعه اول انتقالم انجام دادم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام . خوبی ؟ میگم تا بحال تعریفی از  دکتر اعظم سادات مهدویان برای آندومتریوز شنیدی ؟

سلام عزیزم

من اول کلینیک آندومتریوز ابن سینا ویزیت شدم 

اونجا دکتر پادمهر تشخیص آندومتریوز داد سونو مخصوص شدم همون ابن سینا هزینشم حدودا 600 بود که از دکتر سونو که پرسیدم گفت فقط کف لگن درگیره من نیازی به عمل نمیبینم 

اومدم پیش دکتر پادمهر ایشون گفت 100 درصد عمل اما قبلش پانکچر بعد عمل گفتم خانم دکتر من که اصلا تخمدانم درگیر نیست چرا اول پانکچر گفت میخوای ریسک کنی مهم نیست با خودته، من یه لولم تو عکسا مسدود بود گفت این لوله هیدرو باید حتما کات بشه همین نمیذاره مثبت بشه ivf

هیچی سرتو درد نیارم منم گشتم در به در دنبال دکتر آصف جاه که ایشون ویزیتش با خانم دکتر ربانیه و عملش با خودش دکتر ربانی شاگرد دکتر بوده

ایشون ویزیت آنلاینم داشت و لازم نبود بیام تهران ولی من پیگیر شدم که خود دکتر و ببینم یه آشنا تو بیمارستان لاله داشتیم اون بنده خدا با اینکه تکنسین اتاق عمل بود اما بازم وقتام همش کنسل میشد تا اینکه هماهنگ کرد با منشی دکتر از طریق ارسال مدارک پزشکی برای دکتر بالاخره با ایشون ویزیت شدم و ایشون تشخیص دادن که من با این شرایط اصلا و ابدا نیاز به عمل ندارم و لوله ام هم به هیچ وجه هیدرو نیست گفت اگر دوست داری میکرو کن و انتقال بده انقدر تا مثبت بشی وگرنه ابن سینا برام وقت عمل 50 میلیونی گذاشته بود 

حتما هرجور شده با ایشون یا همون دکتر ربانی ویزیت شید ایشون اگر نیاز نباشه اصلا عمل نمیکنن و بهترین تشخیص رو میدن

ببخشید طولانی شد دکتر آصف جاه فعلا تو این زمینه خیلی خوبن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
@آرزوواميد     اها الان شد. ارزو جون بيا از خودت خبر بده دوستم

ممنون یه یادم هستین عزیزانم 

خونریزیم کمتر شده خدا رو شکر 

مرسی که برام دعا کردین دوستای خوبم 💕💕💕💕

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ممنون یه یادم هستین عزیزانم  خونریزیم کمتر شده خدا رو شکر  مرسی که برام دعا کردین دوستای ...

خداروهزار مرتبه شكر عزيزدلم خيلي مواظب خودتو ني ني باش❤️😍

خداياشكرت....❤️ 
انشالله توكل به خدا. خودت خوبي؟

سلام چیکا جون خوبی

من اصلا خوب نیستم و حال دلم واقعا بده

من قرار بود اردیبهشت پریود شم و برم دوباره تو سیکل میکرو قبل اون تو ابن سینا یه چکاب کلی ازم گرفتن که طبق اون چکاب من نسبت به سرخجه ایمن نبودم و گفتن که بايد واکسنشو بزنم واکسن و 8 اردیبهشت زدم طبق حساب دکتر لقاحم 1 اردیبهشت بسته شده و من اون موقع حامله بودم امروز پیش دکتر حنطوش زاده ویزیت شدم انقدر منو از عوارض این واکسن روی جنین ترسوند که من دیگه ادم نیستم اشکام بند نمیاد اخه این چی بود که دامن منو گرفت

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️