سلام عزیزم
من اول کلینیک آندومتریوز ابن سینا ویزیت شدم
اونجا دکتر پادمهر تشخیص آندومتریوز داد سونو مخصوص شدم همون ابن سینا هزینشم حدودا 600 بود که از دکتر سونو که پرسیدم گفت فقط کف لگن درگیره من نیازی به عمل نمیبینم
اومدم پیش دکتر پادمهر ایشون گفت 100 درصد عمل اما قبلش پانکچر بعد عمل گفتم خانم دکتر من که اصلا تخمدانم درگیر نیست چرا اول پانکچر گفت میخوای ریسک کنی مهم نیست با خودته، من یه لولم تو عکسا مسدود بود گفت این لوله هیدرو باید حتما کات بشه همین نمیذاره مثبت بشه ivf
هیچی سرتو درد نیارم منم گشتم در به در دنبال دکتر آصف جاه که ایشون ویزیتش با خانم دکتر ربانیه و عملش با خودش دکتر ربانی شاگرد دکتر بوده
ایشون ویزیت آنلاینم داشت و لازم نبود بیام تهران ولی من پیگیر شدم که خود دکتر و ببینم یه آشنا تو بیمارستان لاله داشتیم اون بنده خدا با اینکه تکنسین اتاق عمل بود اما بازم وقتام همش کنسل میشد تا اینکه هماهنگ کرد با منشی دکتر از طریق ارسال مدارک پزشکی برای دکتر بالاخره با ایشون ویزیت شدم و ایشون تشخیص دادن که من با این شرایط اصلا و ابدا نیاز به عمل ندارم و لوله ام هم به هیچ وجه هیدرو نیست گفت اگر دوست داری میکرو کن و انتقال بده انقدر تا مثبت بشی وگرنه ابن سینا برام وقت عمل 50 میلیونی گذاشته بود
حتما هرجور شده با ایشون یا همون دکتر ربانی ویزیت شید ایشون اگر نیاز نباشه اصلا عمل نمیکنن و بهترین تشخیص رو میدن
ببخشید طولانی شد دکتر آصف جاه فعلا تو این زمینه خیلی خوبن