2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044858 بازدید | 684416 پست
سلام خانما میشه طبق تجربه ای که دارین جوابمو بدین، کسیکه شوهرش (تعداد،سرعت،تحرک،مورفولوژی اسپرم)کم ب ...

سلام عزيزم كلا شانس بارداري هر دفعه ٣٠ تا ٤٠ درصد هست. من دفعه سوم مثبت شدم. شوهرت حتما برن پيش اورولوژ كه بهشون دارو بدن و تقويت بشن، خودتون هم حتما قبل از پانكچر تقويت كنيد خودتونو، وقتي كيفيت تخمك و اسپرم خوب باشه جنين هاي عالي تشكيل ميشن به اميد خدا. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خانوما سلام من روز چهارده انتقالم رفتم تیر بتا دادمو عددش ۱۱۷ شد. مرکز گفت دو هفته دیگه بیا سونو واژ ...

سلام عزيزم، بايد حتما دو هفته از مثبت شدنتون بگذره بعد بريد سونو. شايد زود رفتيد سونو

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم روز هشتم انتقالم ولی کاملا علائم پریودی رو دارم😣

علائم پریودی مثل درد و تیرکشیدن و ....اصلا مهم اوکیه.چون داروها هم عوارضی اینطور داره.

اما نوار یا رشته خونی که من دیدم مشخصه همیشه ی پریودهام هست متاسفانه

بله حتما بايد قبلش بريد پيش منشي اش و ازش وقت بگيريد جديدا داخل ابن سينا كسي ميخاد دكترش و جا به جا ...

وای چرا اینقدر بد شدن 

من دوستم تقریبا با همه دکترهای اونجا ویزیت شد 😄

آخرشم بعد از دوبار انتقال ناموفق رفت مام 

ولی من همین جا میمونم پس با این حساب از الان تماس بگیرم وقت بگیرم ازش ؟

@زینبی_بابا    

سلام زینبی جون خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ 

من متاسفانه علی رغم اینکه خیلی رعایت کردیم این نه ماه رو و جایی جز مطب دکتر و سونو و  آزمایشگاه نرفتیم اما آخرش تو هفته های آخر کرونا گرفتیم.خودم حس میکنم تو مطب گرفتم با وجود اینکه دوتا ماسک زده بودمو مدت حضورم در کل به ۵ دقیقه هم نرسید تو مطب. متاسفانه شوهرمم از من گرفت و دوتامون درگیر شدیم. تو شهرمون هم بیمارستان منو بخاطر باردار بودن فرستادن اهواز بیمارستان رازی ‌که مرکز کرونایی هاست .الان ۵ روزه که اینجا بستری هستم و ۴ روزه که دارن برام داروهای کرونا مثل رمدیسیوور تجویز میکنن. دکتر عفونی میگفت ان شاالله فردا همه چی خوب باشه مرخصم میکنن.حالم خوبه یه مقدار سرفه داشتم با کمی تنگی نفس که خودم فکر میکنم بیشتر بخاطر بارداریم بوده که اینا هم موقع مصرف دیفن هیدرامین ساده خیلی کم میشه. از اونجایی که باردار هستم و همه باردارهای کرونایی اینجا رو قسمت زایشگاه بستری کردت  دکتر زنان اینجا میگه من تو رو مرخص نمیکنم چون هفته های آخر هستی و کرونا داری باید هر چه زودتر نی نی رو دربیاریم و قراره اگه فردا مرخص بشم بهم اجازه مرخصی نده و روز بعدش برم اتاق عمل بعدم بچه رو ببرن مرکز دیگه و ازش تست بگیرن اگه کرونا نداشت فعلا بفرستنش خونه تا من یکی دوشب اینجا باشم مشکلی نبود بعد مرخصم کنن. حالا مشکلم اینه از وقتی اومدم بنا بر نتیجه اکوی قلب و نظر متخصص قلب اینجا باز علاوه بر آنوکسا که خودم داشتم آسپرین رو باز برام شروع کردن احتمالا تا فردا باز داشته باشم و پس فردا هم که عمله. این برا عملم مشکلی ایجاد نمیکنه؟ یادمه تیاراتیام جان به مشکل برخورده بود و کلی خونریزی داشت. امروز به متخصص زنان گفتم میگه نه ربطی نداره کی گفته استفاده آسپرین مشکل ایجاد میکنه تو عملت؟

اینو هم یادم رفت بگم روز اولی که اومدم اینجا دوبار معاینم کردن تو هر دوبار گفتن دهانه رحمت خیلی نرمه و یک سانت بتز شدم و اماده زایمان هستم . تا یکی دوروز پیش هم درد داشتم هم لکه بینی و دفع لخته های سیاه. اما الان بهترم فقط حرکاتش ضعیف و بی جون شده. قندمم الکی بالا میره با اینکه چیزی هم نمیخورم و رعایت میکنم.امروز متخصص زنان بخاطر قندم و ضعیف شدن حرکات یکم هول شد فوری ان اس تی ازم گرفت که اگه خوب نبود ببره اتاق عمل منو ولی خدا رو شکر زیر دستگاه ان اس تی زرنگ شده بود و فعلا بخیر گذشت.خودشون میگن بالا رفتن قند بیشتر بخاطر کرونا و داروهای کروناست. بخشید زیاد شد یکم استرس عمل رو دارم و بعش چون اینجا همه کرونایی هستن کسی رو نمیذارن بیاد پیشم بعد از عمل. استرس پسرم رو هم دارم که یکی دوروز اول نمیبینمش. برام دعا کنین اتفاق خاصی نیفته و فردای عمل مرخص بشم و عمل خوبی داشته باشم.اینم شانس ما بود این اواخر این طوری کرونا بگیرم. 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
@زینبی_بابا     سلام زینبی جون خوبی؟ گل پسرت خوبه؟  من متاسفانه علی رغم اینکه خ ...

الهی عزیزم خیلیییی تو فکرت بودیم حتی خواستیم تگت کنیم نشد. انشالله که صحیح و سلامت نی نی رو به دنیا میاری و هردو سلامت میرید خونه برات خیلی دعا میکنم که همه چی برات خوب پیش بره گلم. ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@زینبی_بابا     سلام زینبی جون خوبی؟ گل پسرت خوبه؟  من متاسفانه علی رغم اینکه خ ...

بالاخره یه اهوازی پیدا کردم😍😙

عزیزم دعا میکنم ان شاءالله به سلامتی نی نیتو به دنیا بیاری ، استرس الکی نداشته باش ، اصلا به مریضی و اتفاقایی که افتاده فکر نکن ،به چیزای خوب فکر کن ، به اون نی نی توراهیت که ان شاءالله به سلامتی میاد تو بغلت😙😙😙😙😙

عزيزم انشاالله همه چيز به خيرو خوشي ميگذره و گل پسرتو صحيح و سالم بغلش ميكني برا صلوات فرستادم😘❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
سلام گلم. دقیقا دوهفته گذشت اما واژینال نرفتم. شکمی رفتم. 

كاش واژينال ميرفتي، اگه نميخواي واژينال بري، يكم صبر كن دوباره شكمي برو. انشاالله قلب خوشگلش رو هم ميبيني

كاش واژينال ميرفتي، اگه نميخواي واژينال بري، يكم صبر كن دوباره شكمي برو. انشاالله قلب خوشگلش رو هم م ...

ممنونم عزیزم. تست بتا دادم تا شب ان شاءالله آماده میشه. توکل ب خدا برام دعا کنید.

صلوات  

ببخشید من جواب میدم انشالله بزودی سالم وسلامت بچتو بغل کنی برامنم دعاکن.

درست میگن داروهای کرونا قندرابالامیبره من شنیدم فامیلمون قندش بخاطر داروها بشدت بالارفته بود نه دیابتی بود نه باردار.

خواهرمنم کروناداشت ولی نیاز به بستری نداشت ولی سرفه و سردرد زیاد داشت سزرین شد بچه ش کرونا نداشت بعدهم نگرفت خداراشکر بخیر گذشت.شما هم انشالله بخیرمیگذره بچت هم کرونا نداره وزودی بغلش میکنی

یا رب العالمین