2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044799 بازدید | 684411 پست
عزیزم چه قشنگ گفتی ....اخه من اون قطره خون چهارپنج روز پیش دیدم و عین شما که میگی خوشحالی هم بابتش ک ...

انشاالله که نی نیادارن تودل مامان جابازمیکنن،همیشه سعی کن به چیژای مثبت فک کنی عزیزم که همونجوری برات پیش بیادانشاالله🙏🙏💕به این فک کن وقت واسه استرس وفکرای منفی همیشه هست،الان تواین دوهفته فقط وفقط بایدمثبت اندیش باشی وبه نی نیاانرژی بدی وصحبت کنی باهاشون

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام دوستان منم تصمیم به ای وی اف گرفتم دعام کنین کسی هست اینجا که تو تبریز ای وی اف کرده باش

سلام دوستم من تبریز کلینیک میلاد پیش دکترحمدی ای وی اف شدم وازکار واخلاقشونم خیلی راضی هستم. برعکس میگن مریضای دکترفرزدی ناراضی هستن فقط بفکرپول هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی عزیزم مهم ازمایشه ولی خودتونبازی. اره ادم خسته میشه یادته که من چقدر پراسترس بودم بعدش واقعاسنک ...

سلام منم همینطور امیدم بیشترشده  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
علایم خاصی که خیلی مشخص باشه نداشتم ، هنوزم ندارم😁 خونریزی دقیقا مثل همین که شما میگید بود روی دست ...

ای جانم. 

خدا حفظتون کنه. 

هر سه تیی تونو

ان شاء الله بارداری خوب و راحتي داشته باشی و صحیح و سلامت به دنیا بیاریشون. 

برای ما هم دعا کن دوستم. 

❤️ 💕 ❤️ 

سلامم ممنونم عزیزم خوبی؟ حالت چطوره؟ درد نداشت؟ باشه پس منم همون رومیرم انجام بدم اگررضایت نمیخواد و ...

قربونت خوبم آره ی کوچولو درد داره ولی قابل تحمله دفترچه قبول نمیکنن

ولی تو رویان میگفتن حتمااا باید همراه داشته باشی😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنونم الهی آمین 

سارا جونم سلام عزیز دلم 

خوبیییی ؟😍🤗

عزیزم چن تا سوال داشتم ازت 

اول اینکه بعد قطع داروهات چ مدت بعد پریود شدی؟؟

مثل پریوددقبلیهات بود؟!

بعد از چ مدت دوباره میشه رفت برا جنین فریز؟؟

و قبلش چ داروهایی تقویتی بخورم و چ کارهایی کنم ک خوب باشع؟؟؟من دکترم فقط میگه از روز ۲پریودی روزی ۳تااسترادیول بخورم!!!!

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

سلام دوستان عکس رنگی رحممو بفرستم باجوابش میتونین بگین مشکلم چیه 

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا