2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044453 بازدید | 684390 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمن گفتن ناامید نشو انشالله میگیره پرستار بمن گفت استراحت کن هیچکارنکن گفتم الان که دیگه میگن استراح ...

به سلامتی انشالله همینا میشن چراغ خونت. منم دکترم قشنگ تاکید کرد یک هفته استراحت مطلق بعد زنگ زدم پاسخگویی مرکز سوالی داشتم گفتم اصلا استراحت مطلق نمیخواد والا آدم نمیدونه چی بگه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام  

من تازه شروع کردم دکتر رفتن و  اول راهم دکتر بهم کیوتن داده روزی دو تا بخورم 

اسپرم شوهرم ضعیفه آزمایش های خودم همه سالم بود ولی کیست دارم 

دکتر گفت شوهرت بره پیش دکتر اورولوژی دارو برای تقویت اسپرم بگیره بعد دوباره بیا پیش ما با نامه ی دکتر شوهرت 

چراbcپس a و b چی؟

طبق آمار گفتن

حالا بعد از متنش اسکرین میگیرم نشونت میدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
به سلامتی انشالله همینا میشن چراغ خونت. منم دکترم قشنگ تاکید کرد یک هفته استراحت مطلق بعد زنگ زدم پا ...

سارا جان یه سوال .همسرم 4ماه مکمل خورده دیگه خسته شده ازقرص خوردن .یه مدت نخوره وضعیتش بد میشه؟

خوب خدارو شکر.کی باید بری سونو عزیزم؟دیدم تو کامنتها که تو هم مثل من دچار تهوع شدی    

شنبه باید برم.اره تهوع خیلی وحشتناک اصلا تو گوشیمو نمیتونم ببینم حالا قرصم میخورم ولی بی فایده س

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏