2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
موقع انتقال دکتر ضخامت را دوباره میگیه؟میگم نکنه زیاد بالابره چون ایندفعه فقط ویاگرا اضافه کرد هم ضخ ...

ویاگرا رو تا کی گفتن استفاده کنید ؟

به من گفتن تا 48 ساعت قبل از انتقال 

واسه عفونت هم بهتون دارو دادن؟چی دادن؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هماتوم ندارم عزیزم. جفتم پایینه .اولش خونریزی  شدید و قرمز و روان بود بعدش غلیظ تر شده شبیه پری ...

استراحت مطلق داشته باش عزیزم ان شالله خدا نگهدارتون باشه

خدایا شکرت
دقیقا جزییات داروها و روزای یونو رو طبق همون چیزی رفتم که بهت دایرکت گفت نمیدونم شاید با توجه به پا ...

درسته عزیزم شرایط بیمارها با هم فرق داره و دکتر خودش حواسش هست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ویاگرا رو تا کی گفتن استفاده کنید ؟ به من گفتن تا 48 ساعت قبل از انتقال  واسه عفونت هم بهتون ...

من ازوقتی پاک شدم که یکشنبه شب بود تا امشب اخری شو گذاشتم شبی نصف.نه عفونت چیزی نداد پرسیدم گفت عفونت نداری

یا رب العالمین
خانما من فردا انتقال دارم دعاکنید برام

به سلامتی عزیزم.خوب بخواب فرداسرحال باشی.صبحونه خوب بخور.ان شاءالله میری وبا نی نی جونت میای خونه و۹ماه می‌چسبند به دلت عزیزم  نمازصبخ برات کلی دعامیکنم.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
من مورولا بودن کیفیتشون. ان شاالله قسمت شما هم بشه من الان تو ۱۸هفته هستم بچم پسره. علائمم از اول ...

ببخشید میشه یه کم توضیح بدین چیکارکردین دفعه چندم مثبت چدین کارخاصی انجام دادین مشکلتون چی بود ای وی اف کردین ببخشید البته ها 

سلام به همه، بچه ها کسی میدونه اگر پروژسترون و هپارین توی خونه بدون روشن کردن کولر باشن از بین میرن یا نه؟ من دو روزی خونه مامانم بودم و اضافه داروهامو گذاشتم خونه و رفتم، الان میگم نکنه با این گرما داروها توی خونه خراب شده باشن

شما ویاگرا ازکی وچقدر استفاده کردی؟ نگفتن علتش چیه که ۴۸ساعت قبلش قطع کنی؟

من از روز پنجم قاعدگی هر شش ساعت نصف قرص 

از دکترم پرسیدم گفتم تا کی ویاگرا بزارم گفت تا 48 ساعت قبل انتقال

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود