2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044803 بازدید | 684411 پست
نميدونم، احساس ميکنم دوتا پسر باشن، انشالله که بسلامتي و دل خوش بدنيا بيان😍☺

عزيززم😂هرچي باشن فقط صحيح وسالم باشن اصلا برام فرقي نميكنه اينقدر چندسال سختي كشيديم كه بي اهميت ترين موضوع جنسيته🤕

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيززم😂هرچي باشن فقط صحيح وسالم باشن اصلا برام فرقي نميكنه اينقدر چندسال سختي كشيديم كه بي اهميت تر ...

ميدونم عزيزم، انشالله که تمام خانمهاي باردار بموقع و براحتي زايمان کنن و بچه هاشون رو بغل کنن، انشالله من و شما هم ني ني هامون رو صحيح و سلامت بغل بگيريم.

واااا ناراحت براي چي اخه😒😒ني نيت گناه داره بخدا من اينقدر دلم براشون ميسوزه حس ميكنم با استرسام خي ...

دقیقا عین من، میدونمم هر چی بیشتر استرس داشته باشم بعد به دنیا اومدن فندقم بیشتر باید شاهد گریه هاش و بی قراری هاش باشم، شنیدم روحیات بچه بعد به دنیا اومدنش رابطه مستقیم داره با حالات مادرش در دوران بارداری

ميدونم عزيزم، انشالله که تمام خانمهاي باردار بموقع و براحتي زايمان کنن و بچه هاشون رو بغل کنن، انشال ...

الهي امين الهي امين. براي شما جنسيت مشخص نشده؟ تو ان تي ضربان قلب چند بود؟😍

خداياشكرت....❤️ 
دقیقا عین من، میدونمم هر چی بیشتر استرس داشته باشم بعد به دنیا اومدن فندقم بیشتر باید شاهد گریه هاش ...

اره دقيقا همينطوره حتي ميگن ممكنه ني ني كوليكي و ريفلاكسي بشه😔شوهرم مدام باهام صحبت ميكنه اما من سر كوچيكترين چيز در حد افتضاح استرس ميگيرم بخدا ديروز به حدي ترشح داشتم تو يك ساعت ٣ بار لباس زير عوض كردم ديگه قشنگ گفتم كيسه ابمه داشتم سكته ميكردم رفتم سونو اومدم ترشح قطع شد😐😐😐😐

خداياشكرت....❤️ 
فدات. نه عزيزم ديروز گفت يه پسر يه دختر. چطور مگه؟ البته بازم دقيقش تو انومالي مشخص ميشه.

ایییییی جاااانننندلممممممممم 😍😍😍😍😍😍خدا حفظشون کنهه الهیییییی ❤❤❤🤗🤗🤗😘😘😘

الهیییییی صحیح و سااالم بغلشون بگیری عزیز دلمممم 🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
اره دقيقا همينطوره حتي ميگن ممكنه ني ني كوليكي و ريفلاكسي بشه😔شوهرم مدام باهام صحبت ميكنه اما من سر ...

من هر روز صبح یه جوری دل و روده ام میپیچه بابت اضطراب که میگم با دستای خودم این بنده خدا رو خفه کردم، دست خودمم نیس، بعضی وقتا مدیریت کردنش اضطراب واقعا از توانم خارج میشه