2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044046 بازدید | 684354 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زينبي جون ميشه خواهش كنم اينو ببيني اين اختلافات طبيعيه؟😔

چیکا جون چیه باز استیکر منفی گذاشتی میام میزنمتااااا.به نظر میاد همه چی خوبه .همه اندازه ها نزدیک به همه عزیزم.بیخود به خودت استرس نده.حالا باز زینبی جون هم میاد میگه خیالت راحت میشه

حدود سه ماه دیگه  چهارو خورده ای شد

چقدر دیر مشکلتون چی بود که هیسترو شدین 

خراش هم دادین

ببخشید سوال میپرسم کجا عمل کردین که این مبلغ شد

چون من این ماه باید هیسترو بشم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
چقدر دیر مشکلتون چی بود که هیسترو شدین  خراش هم دادین ببخشید سوال میپرسم کجا عمل کردین که این ...

قرار بود خراش بدم که متوجه پولیپ و قوسی بودن رحم شدن و برطرف کردن. برای همین نیاز به سه ماه فاصله هست برای انتقال. وگرنه خود خراش رو ماه بعدش می تونی انتقال بدی.

من ابن سینا هیسترو کردم. خود خراش فکر کنم حدود سه تومن شد. اما برای من بعد عمل یک و خورده ای دیگه گرفتن.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
خواهر من ۱۰۵ کیلو هستم و ۵تا سرم زدم  هر ۲۰کیلو ی سروم لازمه. من ۲۲ اردیبهشت سروم زدم ۳خرداد ...

عزیزم ببخشید میگم یه وقت از دست ناراحت نشی 

نمیشه یکم وزن کم کنی شاید برای انتقال بهتر باشه شانس ببره بالاتر تو که همه کار کردی اینم امتحان کن من خودم 80کیلو بودم اول اصلا من وارد سیکل نکردن گفتن برو وزن کم کن بیا منم رفتم رژیم گرفتم شدم 62بعد وارد سیکل شدم هر چند که برام جنین تشکیل نمیشه 😂 

فرتیل اید و چی شوهرمنم هر چی جنتی الکارتین و سلنروم میده تاثیر نداره براش . فرتیل اید عکسشو داری&nbs ...

نه عزیزم هنوزنتونستم بخرم،نزدیک ۵ملیون پول داروش مبشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم اینجوری که من متوجه شدم بحث سی دی مارکرها حیلی تخصصی هست و نسبت به هم مقایسه میشن ولی فکر میکن ...

ممنون خواهر،پس بااین اوصاف خودم نمیتونم سردربیارم،اخه من نمیفمم چرادکتررزاقی دوتابرام سرم نوشته بود

سلام ممنونم از تاپیک به این خوبی ❤️  من ۲۸ سالمه ۲۶ ام اردیبهشت انتقال ۲ تا جنین بلاست با کیفی ...

قبل انتقال میکرولین زدی؟ چند تا زدی؟ زخامت چند بود موقع انتقال؟ ببخشید سوال زیاد شد 

میشه اسم داروهاتونو بگید ؟  

فرتل ایدومیدونم یه چیزدیگم بوددقیق متوجه نشدم رفتم داروشوبگیرم یهوگف ۴۹۰۰وخورده ای گفتم مگه چی نوشته،گف فرتل ایدواسپیمن دی یه همچین اسمی داروبرای همسرمه هابرامن نیست

2810