2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044045 بازدید | 684354 پست
خدا نمیخواد دلیلی محکم تر از این؟ آره مشکل ایمنی و انعقادی هم دارم سرم آی وی آی جی هم زدم نشد دیگه

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات ولی اگ توان داری چ از نطر مالی چ روحی درمانتو ادامه بده ایشالله دامنت سبز بشه من خود ۳ تا انتقال منفی داشتم معلوم شدم مشکل ایمنی انعقادی دارم الان دو باره ک لنفوسیت میشم من و یکم ترسوندی من فک میکردم اگ مشکلم ایمنیم برطرف بشه باردار میشم

سلام ممنونم از تاپیک به این خوبی ❤️  من ۲۸ سالمه ۲۶ ام اردیبهشت انتقال ۲ تا جنین بلاست با کیفی ...

فکر کنم زینب جون هم آندومتریوز بودن ولی خداروشکر باردار شدن، عزیزم انشاءالله به زودی خدا دامنتو سبز کنه و انتقال بعدی خبر خوش بارداریتو اینجا برامون بیاری، زینب جون رو صدا می زنم میاد راهنماییت می کنه

@زینبی_بابا     

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم زینب جون هم آندومتریوز بودن ولی خداروشکر باردار شدن، عزیزم انشاءالله به زودی خدا دامنتو سبز ...

ممنونم عزیزم ایشالا هیچ زنی این حسهای بدی که ما تجربه میکنه رو نداشته باشه خیلی امتحان سخت و بدیه من همش خودمو سرزنش میکنم میگم باید زودتر به فکر میفتادم نمیدونم با خودم سرجنگ دارم همش اعصاب برام نمونده واقعا! واقعا اینکه میگن به بخوریم و نشاسته و شیر سویا تاثیر داره؟؟؟ به نظرم فقط باید خدا بخواد که فعلا نمیخواد 🤲🏻 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم شما چند کیلو بودین و چندتا زدین ؟؟ الان چندم انتقالتون هست ؟؟

من دوسال پیش اخرین انتقالم بودعزیزم،۷۰کیلودوتاسرم دکتررزاقی تجویزکردن،سه روزقبل انتقال تزریق کردن برام ک بتام۱۷شد

حالانمیدونم چرادوتاسرم تجویزکرده بودن

نمیدونم مشکل ایمنی انعقادی روکدوم سی دی هانشون میده الان یادم رفته،جواب ازمایشمودارم شمااطلاع دارین کدوم سی دی مارکرانشون دهنده مشکل ایمنی هستش؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
خدا نمیخواد دلیلی محکم تر از این؟ آره مشکل ایمنی و انعقادی هم دارم سرم آی وی آی جی هم زدم نشد دیگه

ثمین جان خیلی ناراحت شدم پیامتو دیدم، می دونم که پیامم ذره ای نمی تونه تسکینی برای دل و روح خسته ات باشه، فقط از ته دلم از خدا میخوام که برات بخاد به همین زودی، و دلتو با یه فرزند سالم و صالح شاد کنه، آمین  

نه عزیزم  منم دکتر زرنانی تشخیص دادن،به من پردنیزولون و هیدروکسی کلرکین تجویز کردن،عزیزم شما با ...

نه عزیزم ولی خیلیا شدن من مشکلم شوهرمه ولی ایمنی چیزی نیست که  من اون زمان نمیدونستم ایمنی بالاعه شاید با یه پردینوزل میموند  تو هم میشی تا حالا میکرو کردی . خوشحال شدم رفتن زرنانی چون اقاحسینی سر درنمیاره از این چیزا 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

خدا کمک کنه اگه اینسری انتقالم باز منفی شه دیگه غصه ام گرفته دوباره باید پانکچر شم نمیدونم فقط خدا نجاتمون بده واقعا سخته دلم برای خنده های از ته دل خودم قبل این مصیبت تنگ شده اصلا دلم برا خوده قبلم که قبل این قضیه بودم یه ذره شد کاشکی میشد برگشت به عقب 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ممنونم عزیزم ایشالا هیچ زنی این حسهای بدی که ما تجربه میکنه رو نداشته باشه خیلی امتحان سخت و بدیه من ...

شیر سویا شنیدم برا تیروید دارا خوب نیست 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام ممنونم از تاپیک به این خوبی ❤️  من ۲۸ سالمه ۲۶ ام اردیبهشت انتقال ۲ تا جنین بلاست با کیفی ...

اره دوستم با دکتر طاهری انتقال داد تو مام مثبت شد  ایندفعه با نصر انتقال نده 

ثمین جان یه سوال داشتم  شما چندتا سرم زدین و چند کیلو هستین؟و اینکه چند روز قبل از انتقال زدین ...

برو عارفی یا رزاقی  ببین چی میگن 

ممنونم عزیزم ایشالا هیچ زنی این حسهای بدی که ما تجربه میکنه رو نداشته باشه خیلی امتحان سخت و بدیه من ...

عزیزم هرگز خودتو سرزنش نکن، تو قراره مادر شی انشاءالله کلی تلاش کردی و داری می کنی که به امیدخدا به خواسته ات برسی، منم مدتی بارداریمو عقب انداختم، ما که کف دستمونو بو نکردیم گلم، پس سرزنش ممنوع، اتفاقا ما باید به وجود خودمون ببالیم چون مادرای قوی میشیم، می دونی از مو نازک تر شدیم اما پاره نشدیم، امیدت به خدا باشه، مگه میشه تلاش کنی و خدا جوابتو نده، در مورد تغذیه هم من هنوز انتقال ندادم که بدونم واقعا اینا در مثبت شدن تاثیر داره یا نه، ولی بچه ها میگن نشاسته خوبه ولی خب اگه یبوست داری زمان انتقال اصلا نشاسته نخور، شیر سویا خوبه ولی اگه خدایی نکرده کم کاری تیروئید داری نخور، به هم میگن عالیه، ولی قبل از انتقال سردیجات رو حتما با مصلحش بخور، ماست با پونه، پنیر با زیره یا گردو، ماساژ تخمدان با روغن سیاه دانه بعد از اینکه از عادت پاک شدی تا قبل از انتقال بزن، بادکش تخمدان هم میگن خوبه.

[QUOTE=193604192]ذخيره تخمدانم پايينه واينكه من يائسگي زودرس گرفتم الان٢سال ميشه كه فقط باداروپريود ميشم ماه پيش آي ي ،،، خدا جوابت نکنه انشااالله دکترا کین عزیز دلم   جز اینکه دکترا ناامید کنن ادمو و عیب رومون بزارن  کاری از دستشون بر نمیاد 

الهی امین،اخه من کنسرتخمدان داشتم بایداهدایی بگیرم،۶بارم انتقال جنین ناموفق داشتم،که دکتررزاقی گقتن ...

فرتیل اید و چی شوهرمنم هر چی جنتی الکارتین و سلنروم میده تاثیر نداره براش . فرتیل اید عکسشو داری 

مرسی عزیزم  متاسفم نمیدونم واقعا چی بگم وقتی همه چی خوبه و نمیشه ادم میمونه بار اخرم به من گفت ...

حرف همه دکترا وقتی می بینن از مشکلت سر در نمیارن  

حالا اگر خودشون به این قسمت حرفشون که (بالاخره مثبت میشی) هم معتقد باشن باز خوبه  

خدا بزرگه غصه نخورید  

2810