2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044425 بازدید | 684389 پست
علایم بارداری  من خودم از امروز بزاق دهانم زیاد شده  اما در کل از خدا میخوام به حق حضرت ...

انشاالله عزيزم🤲🏻🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم ميرم تو٤١سال؛يكي رو پيداكردم بعدش منصرف شد؛هستن ياسنشون بالاي٣٥ياشوهراشون اجازه نميدن؛

حرف منو گوش کن اینبار برو شریعتی با دکتر حسینی‌ ویزیت شو خیلی مهربونه مطمعن بااش یه کاری واست میکنه یه خانم باردار پیشش بود همسنو سال شما با اولین انتقال باردار شده بود البته من واسه کار دیگه ای اونجا رفتم اما اونجا تعریفشونو از مریضاشون خییییلی شنیدم خودمم باهاش برخورد داشتم

ذخیره تخمدانتون چنده؟

عزیزم یه سوال میپرسم توروخدا حلال کن.شاید خیلیا پرسیدن ازت.روم نمیشه والا🙁شما بعد انتقال استراحت مط ...

عزیزم چرا که نه خوشحال میشم بتونم به کسی کمک کنم چون خودمم تو شرایط شما بودم

نه عزیزم استراحت مطلق نبودم اول بگم که حدود دو هفته قبل انتقال بعضی شبا بادکش روی رحمم میزاشتم حدود ۲۰ دقیقه قبلشم  با روغن سیاهدانه چرب میکردم

سیاهدانه هم میخوردم گاهی میجویدم و بعدش با اب قورتش میدادم بادام زمینی هم زیاد میخوردم چون برای عروق خوبه

پنیرو ماستو بستنی نمیخوردم گاهی هوس میکردم خییییلی کم.

روز انتقال مثانم پر بود در حد انفجار چون انتقالمم دیر شد همشو نگه داشتم خالی نکردم😂

بعد انتقالم یعنی جمعا ده دقیقه نشد گفتن پاشو برو خونه گفتم نمیشه بمونم گفتن نه دیگه بخواد بچسبه به این کارا نیست گفتم لاقل یه دستور غذایی توصیه ای پیشنهادی چیزی بدین گفتن هیچی نمیخواد برو زندگیتو بکن ،اونجا دسشوییم نرفتم چون وسواس دارم

اومدم نشستم تو ماشین دم در بیمارستان گفتم به همسرم برو بستنی بگیر میخوام بخورم یعنی لحظه بستنی خوردن شاید ۲۰ دقیقه از انتقالم گذشته بود😂 (حالا بعدش خوندم که خوردن خوراکی زیاد سرد خوب نیست گفتم دیگه لابد کارم تمومه همون لحظه افتادن)

بعدشم اومدیم خونه رفتم دسشویی ایرانی البته الان گاهی هم فرنگی استفاده میکنم ولی روز بعد انتقال ایرانی رفتم، دو روز اول استراحت کردم  اما گاهی تو خونه راه میرفتم و چیزی میخوردم دستمال مختصریم رو کابینتا میکشیدم😂

بعد از دو روز تقریبا به زندگی معمول برگشتم (در کل زیاد اهل غذا پختنو کار زیاد نیستم در حد معمول تحرک داشتم اما جارو نکشیدم)هم مهمونی رفتم هم روزای اخر مهمون اومد پذیرایی کردم چون همسرم نبود و کسی نمیدونست که انتقال دادم مجبور بودم طبیعی رفتار کنم

اولین روزا دو یا سه بار نشاسته ریختم تو اب خوردم

اما کمپوت به هرروز میخوردم.

پیاده روی طولانی هم نداشتم بین کارام استراحت میکردم

هرچی به ذهنم رسیدو گفتم حالا شما اگه سوالی داری در خدمتم

سلام بچه ها شیاف سیکلوژست کسی استفاد کرده؟به من گفتن‌گیرنمیاد یجاپیداکردم‌نیگه بانسخه میریم اونم درحد دوسه تا دونه.نسحه هم که دارخونه برا بقیه داروهام که بیمه ای بود گرفت

یا رب العالمین
عزیزم یکی از بچه ها گفت برای قبل و بعد انتقال و پذیرش رحم رو زیاد میکنه. ولی به همسرتم بده حتما من د ...

چه جالب،اخه دودوره همسرم استفاده کرددی اف ۲۱بودمورفوصفرویک میشد،بعددکترشوکه عوض کردیم کف اصلاالکارنتین بدردش نمیخوره،ازالکارنتین گذشته کارش,الان دوتادارونوشت براش که حدود۵ملیون میشه برای دوماهش نخریدیم هنوز فرتل ایدویه داروی دیگه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
نمیدونم باسونو واژینال گفت

اها،چون منم انتقاال اخربتام۱۷شددکترگف ممکنه جنین ضعیف بوده یاممکنه خونرسانی ب رحمت ضعیف بوده سری بعدپی ارپی کن گفتم شایدراهی براتشخیص خونرسانی باشه،ممنون

سلام بچه ها یکی ازدوستام روز چهاردهم انتقال بتاش یک دهم شد و داروهاشو قطع کرد الان پنج روز شده پریود ...

این که ۵روزشده وپریدنشده طبیعیه،ولی یه ازمایشگاه دیگه تکرارکنه شایدبارداره اون ازمایش اشتباهه،ایشالاکه بارداره