2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044424 بازدید | 684389 پست
عزیزم از الان شروع کن خیلی بهتره.اگر هم خربزه وهندونه زیاد خوردی بعدش یه تیکه اندازه بندانگشت نبات ب ...

مرسی گلم .اتفاقا روغن سیاهدونه داشتم گذاشتم رو دست .از امشب شروع میکنم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه والله حرفي نزد اتفاقا خودم ميخواستم ازش بپرسم. شيافتو كم كرد؟

نه من چون گهگداری لک و خون دارم فعلا آمپول رو قطع کرده.از شیاف هم خسته شدم کلا بدم اومده ازش .هر دفه میزارم چندشم میشه.میگم چیکا برای سرکلاژ نوار بهداشتی که نیاز نمیشه.کلا حس بدی دارم بهش .احساس میکنم بهم انرژی منفی میده تو بارداری استفاده کنم😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانا من بزاق دهانمم زیاد شده به نظرتون علامت خوبیه یا برای داروهاس؟

عزیزم خواهر منم روی پسرش باردار بود اینطوری شد.بزاقش خیلی زیاد شده بود.مدام دستمال دستش بود.البته احتمال اینکه سردیتون شده هم هست.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
نه من چون گهگداری لک و خون دارم فعلا آمپول رو قطع کرده.از شیاف هم خسته شدم کلا بدم اومده ازش .هر دفه ...

خب خداروشكر حداقل امپولت قطع شد. چرا احتياج ميشه با خودت ببر من دو روز استفاده كردم . تو بيمارستانم با خودم برده بودم چون بعدش خونابه هستش حداقل تا خونه كثيف نشي. 

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم خواهر منم روی پسرش باردار بود اینطوری شد.بزاقش خیلی زیاد شده بود.مدام دستمال دستش بود.البته اح ...

اهااا شایدم سردی شده چون زیاد گرمیجات نمیخورم.والا هرچیزیو نشونه مثبت برمیدارم واسه خودم😅خدا کمک کنه

خب خداروشكر حداقل امپولت قطع شد. چرا احتياج ميشه با خودت ببر من دو روز استفاده كردم . تو بيمارستانم ...

با این حال که بدم میاد ولی باشه عزیزم برمیدارم.خوب شد پرسیدم ازت.

راستی هزینه من بیشتر از تو میشه. گفت ۴۲۰۰.البته بیمارستان لاله

چیزای شیرین میخورم بیشترم میشه

شیرینی‌جات زیاد باعث سردیتونم میشه.یکم گرمیجات بخورین احتمالا بهترمیشین.خواهرمن تا اخر بارداری اینطوری بود‌.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
با این حال که بدم میاد ولی باشه عزیزم برمیدارم.خوب شد پرسیدم ازت. راستی هزینه من بیشتر از تو میشه. ...

اوه چرا اينقدر زياد😐😐دكترم گفت اگر به خود بيمارستان زنگ بزني و هماهنگ كني حدود ٢ ميليون فقط پول اضافه بابت اتاق ازت ميگيرن كه اصلا احتياجي نيست چون ظهر مرخص ميشي بهم گفت بخش اي وي اف زنگ بزن با اونا هماهنگ كن كه هزينه اضافي ندي☹️من ساعت ٩ و ٢٠ دقيقه رفتم اتاق عمل ساعت ١١ و نيم مرخص شدم

خداياشكرت....❤️