2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044395 بازدید | 684384 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اي خدا من بايد يه كتاب بنويسم چيكا و داستانهايش😂عزيزم اصلا نترس هيچي متوجه نميشي. من امروز ازمايش غ ...

برای منم سفتی سینه هام کمتر شده .که میگن وقتی وارد سه ماهه دوم میشی این طبیعی هست نگران نباش.

وقتی ان تی مشکل نداشتی اینم نداری مطمئن باش.تازه بعضی دکترها هم اصلا این آزمایش دوم رو برای دوقلوها نمینویسن.کی باید بری سونو؟

برای منم سفتی سینه هام کمتر شده .که میگن وقتی وارد سه ماهه دوم میشی این طبیعی هست نگران نباش. وقتی ...

انشالله كه همينطور باشه طبق حساب دكتر ٥ تير بايد برم انومالي امروز ازمايشگاه گفت فرمو بر اساس سونو بايد پر كني اصلا معلوم نيست كدوم حساب كتاب درسته☹️☹️

خداياشكرت....❤️ 
گلم اگر بتونید قبل پانکچر .اگر نشد ماه قبل انتقال یا حداقل هفته قبلش .تاثیر خوبی داره.من الان حدود ی ...

مرسی عزیزم .خوب شد گفتی من همش دوست دارم هندونه و خربزه بخورم باید سعی کنم کمترش کنم 

اگر خدا بخواد دوماه دیگه انتقال میدم .به نظرت از الان زوده بخوام انجام بدم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم کلینیک آندومتریوز ابن سینا باید برن گلم 

مرسی عزیزم . میگن عملش خیلی سخته . طفلی خوا هارم سزارین انجام داد بعد اون گرفتار شده میگن عمل کنه ۵ روز باید بستری باشه .  ببخشید عزیزم به نظرتون کدوم دکتر بهتره ؟ باید از شهرستان بیاد  .

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی عزیزم .خوب شد گفتی من همش دوست دارم هندونه و خربزه بخورم باید سعی کنم کمترش کنم  اگر خدا ...

عزیزم از الان شروع کن خیلی بهتره.اگر هم خربزه وهندونه زیاد خوردی بعدش یه تیکه اندازه بندانگشت نبات بزار دهنت آب بشه گرمت میکنه  جلو سردی هندونه ودل درد میگیره.حتما این ماه شر ع کن.گرمیجاتم بخور روزی ۳تاخرما بخور .

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
انشالله كه همينطور باشه طبق حساب دكتر ٥ تير بايد برم انومالي امروز ازمايشگاه گفت فرمو بر اساس سونو ب ...

منم موندم .چجوری حساب و کتاب دارن .میگم چیکا من زیر شکمم خیلی سفت شده برای تو هم همینه؟

منم موندم .چجوری حساب و کتاب دارن .میگم چیکا من زیر شکمم خیلی سفت شده برای تو هم همینه؟

والله منم همينشو موندم😂اره عزيزم مخصوصا سرپا ميمونم يا رو به بالا دراز ميكشم. راستي ويتامينو كلسيم ميخوري؟

خداياشكرت....❤️ 
شکست DNAاسپرم .یعنی انجام ندادین؟ حتما به دکترت پیشنهاد بده .من سه انتقال منفی دارم مدتیه فهمیدیم هم ...

یعنی اینم تو انتقال‌ تاثیر داره خب مگه اسپرم تو مرحله اول که جنین تشکیل میشه تاثیر نداره استرس‌ گرفتم