2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043862 بازدید | 684348 پست
خداروشكر عزيزدلم الحمدالله شكر. اصلا استرس نداشته باش نه هيچ دردي داره نه هيچي خيالت راحت باشه. تازه ...

میگم چیکا جون بعدش احساس عمل شدن یا سنگینی یا نمیدونم یه تغییری در واژن میشه یا نه؟مثلا احساس نا آرومی؟

نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه؟راستی شکمت بالا اومده یا نه؟🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=] خیلی نگرانم. الان دوست دارم دوباره برم تست بدم. مرکز گفت نیاز ب تست مجدد نیست اما اینجاها اینقدر چیز ... [/QUOTE]

عزیزم جنینات چند تا بودن و چند روزه بودن؟

مامان شدی خیالت راحت مبارک باشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خیلی نگرانم. الان دوست دارم دوباره برم تست بدم. مرکز گفت نیاز ب تست مجدد نیست اما اینجاها اینقدر چیز ...

سلام

مبارک باشه

اگر میخوای روز ۱۶ م  مجدد ازمایش بده ان شاء الله دوبرابر شده و خیالت هم راحت میشه 

ولی اگر ازمایش مجدد هم نرفتی استرس نداشته باش 

توکل بر خدا ان شاء الله همه چیز خوب پیش میره

برام دعا میکنید عزیز؟ 

دعا میکنم برات انشالله خدا ازم قبول کنه الهی جنینای خوشگلت حسابی چسبیده باشن و مامانشونو از نگرانی دربیارن👶👶👶

در کل شرایطت خیلی خوبه الکی استرس نگیر دو روزه که از ازمایش گذشت تکرار کن انشالله عددش دوبرابر میشه.

اگه جنینات سه روزه باشن خب فعلا سطح hcg زیاد نشده که تو ازمایشت عدد بتا بالاتر باشه 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دعا میکنم برات انشالله خدا ازم قبول کنه الهی جنینای خوشگلت حسابی چسبیده باشن و مامانشونو از نگرانی د ...

ممنونم. ان شاءالله .از کجا باید بدونم چند روزه ست؟ از ازمایشم چند روز گذشته. راستش یکم هزینه ها مون بالا رفته بود نشد دوباره تست بدم. خدا بزرگه توکل ب خودش . 

صلوات  
میگم چیکا جون بعدش احساس عمل شدن یا سنگینی یا نمیدونم یه تغییری در واژن میشه یا نه؟مثلا احساس نا آرو ...

نه عزيزم كاملا عاديه هيچي حس نميكني خيالت راحت باشه. اره 😁تو چي؟

خداياشكرت....❤️ 
ممنونم. ان شاءالله .از کجا باید بدونم چند روزه ست؟ از ازمایشم چند روز گذشته. راستش یکم هزینه ها مون ...

باید جنین شناس مرکز بهت میگفت 

اگه جنینات فریز باشن از روزی که پانکچر (تخمک کشی) کردی تا روزی که جنینات فریز شده رو باید بشماری

اما اگه بعد از لقاح فریز نکردن و انتقال دادی باید از روزی که پانکچر شدی تا روزی که بهت انتقال دادن رو بشماری.

2810