2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044108 بازدید | 684359 پست
سلام گلم دکتر برات تجویز کرده ؟آخه این قرص هورمونیه و فقط کسانی که ذخیره پایین دارن بهتره بخورن

سلام عزیزم. نه دکترم برام تجویز نکرده ولی آخه من ذخیرم مثلا ۲/۷ هست ولی دیروز دکترم گفت چون کیست آندومتریوز دارم گفت تخمکات کم میشه میخوام بخورم که حداقل این دفعه بهتر بشم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم الهی که چراغ خونه ت با اومدن فرشته های ناز پرنورتر میشه 💙💚💛🧡 انشالله چندروز دیگه خبر خ ...

الهیی آمین... آرزو میکنم خداوند شمارو هم هرچی زودتر به خواسته دلتون برسونه💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
عزیزم میدونم که خیلی سختی کشیدی.خوب درک میکنم که هی ناامید شدی و باز بلند شدی.از خدا میخوام جواب سخت ...

ممنون دوست خوبم که انرژی مثبت دادید بهم...

خدای بزرگ بهترینهارو براتون رقم بزنه💙

[QUOTE=193134620]سلام عزیز دلمممم..منم چهارشنبه ۵خرداد انتقال دادم...امیدوارم ب حق فاطمه زهرا..خدا ب زودی جواب همه ی ...[/QUOTگ

ممنون از دعاتون..

الهی به حق پنج تن شماهم خیلی زود و تو همین انتقال، طعم شیرین مادرشدن رو میچشید... و البته همه ی خانومای منتظر به حق فاطمه زهرا...💙

سلام خانوما کسی میدونه میکرورلین یا واریوپیتیل رو کدوم داروخانه داره؟؟ هرکی میدونه لطفا جواب بده 🙏 ...

عزیزجان من اسفند ماه کلی گشتم پیدا نکردم اخر از ۱۳ آبان خریدم  اونم چون ساعت نزدیک ۱۱ شب بود گفتن سایت بیمه بسته است ازاد خریدم

سلام عزیزم. نه دکترم برام تجویز نکرده ولی آخه من ذخیرم مثلا ۲/۷ هست ولی دیروز دکترم گفت چون کیست آند ...

خوب چراکیستات اول درمان نمیکنی بعدواردسیکل بشی اینجوری خیالت راحت تر گلی جون

خوب چراکیستات اول درمان نمیکنی بعدواردسیکل بشی اینجوری خیالت راحت تر گلی جون

عزیزم این کیست آندومتریوز درمانی نداره مال منو گفتن جایی رو درگیر نکرده و نیاز به عمل نیست. و با بارداری از بین میره نمیشه کاریش کرد کیست عادی نیست متاسفانه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
2810