2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044108 بازدید | 684359 پست
ابن سينا را  براي تعيين جنسيت اصلا به كسي توصيه نمي كنم هر كي اونجا تعيين جنسيت كرده اخرش براي ...

اره دقیقا هر کی میره میگن ۱ پسر برات تشکیل شده .iui تعیین‌جنسیت کجا خوبه به نظرتون ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا زود مامان شی گلم....نه عزیزم جنینم خودش هچینگ کرده بود وقتی قبل از انتقال رفته بودم جنینم رو ...

مرسی عزیزم والا به منم همینو گفتن ولی من نگرانم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزای دلم  من هفته ۶ ام گاهی هیچ علائم حاملگی جزسینه درد ندارم  شماهم همینطوری هستین؟

منم هفته ۶ ام هستم و فقط سینه ها سنگینه دریغ از یه کم حالت تهوع🤪

البته وقتی یه کم وایمیستم کمر درد هم میاد سراغم

@زینبی_بابا

سلام عزیزم بازم مزاحمت شدم

دکتر برام لاپاراسکوپی هیستروسکوپی وقت داد 

و قبلش هم گفته ازمایش کاریوتایپ و لنفوسیت تراپی هم برم

به نظر شما نیاز هست 

راستش هزینه لاپاراسکوپی گفتن حدود ۱۵ میلیون تازه هم یه انتقال داشتم ۴ تومن فکر نکنم فعلا بتونم برم تو سیکل پانکچر به نظرتون این ازمایش ها و لنفوسیت تراپی رو برم یا بزارم هرزمان خواستم پانکچر کنم

خیلی میترسم یه وقت لوله هام رو کامل بردارن 

همه امیدم به اینه لوله هام باز بشه و طبیعی باردار بشم

دکتر میگفت شاید اصلا دلیل منفی شدنت کیفیت پایین تخمک باشه تاکید داشت اهدایی بگیرم واقعا با ۳۸ سال سن و ذخیره ۰/۸ امکان بارداری نیست؟؟

ممنون میشم کمکم کنی

دوستانی که تجربه لاپاروسکوپی داشتید چجوریه 

بعدش خودم میتونم کارام رو انجام بدم 

گفتن یه روز قبل از عمل باید بستری بشم فردای عمل مرخص میکنن یعنی دوشب باید بمونم 

موندم بچم رو چیکار کنم

باید زود بهش بگم میخوام یانه،اگه میشه مشورت بدید ممنون 

آخه فک نکنم دکترا ۵ میلی تجویز کنن

معمولا ۴ میل صبح و شب میدن حالا میخوای ۴ ورق بخر ضرر نداره

شاید دکترت ۵ میل صبح وشب برات تجویز کرد

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد