2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044104 بازدید | 684359 پست
دوست من منم الان ۱۲پریودیم این ماه که پریودشم وارد سیکل میکرو میشم...منم دکترم انصاری پور فک نکنم به ...

پانکچر نشدی هنوز پس نخور واسه انتقال ۲۰ روز قبلش بخور الان نخور 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم تعیین جنسیت انجام دادی؟کجا؟ من ابن سینا ای وی اف کردم دومین انتقالم هم منفی شد🥺با این ک ...

نه خواهری من برا همون اولین بچم اسیرم و گرفتار ای وی افی هستم ولی تعیین جنسیت نکردم.منم ابن سینا انتقال دادم چند روزه.ی سوال جنینت رو هچینگ کرده بودن توی فاکتور براتون زده بودن هچینگ ؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم من رفتم جواب غربالگری هم نشون دادم دکتر گفت همه چی خوبه.صدای قلبشون هم باز شنیدم🤩😍😘.رو ...

سلام گلم خدارو هزار مرتبه شكر😍😍الهي بسلامتي بري گلم😘😘من الان استرس ازمايش غربالگري دومو دارم😞😞

خداياشكرت....❤️ 
اره عزیزم.واسه همین کم پیدا بودم😂زود بدنیا اومدن.فدات شم😘انشاله قسمت همه ی منتظرا

والا راستش منم از اواخر اسفند نبودم انگاری اصلا به طرز عجیبی از همه جا بیخبرم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه خواهری من برا همون اولین بچم اسیرم و گرفتار ای وی افی هستم ولی تعیین جنسیت نکردم.منم ابن سینا انت ...

ایشالا زود مامان شی گلم....نه عزیزم جنینم خودش هچینگ کرده بود وقتی قبل از انتقال رفته بودم جنینم رو ببینم گفتن جنینت عالیه خودش هچینگ کرده و از پوسته دراومده

فدات شم عزیزم انشالله. انشالله که مامانی الان برات خیلی دعا میکنم گلم 

مرسی خواهری

2810