2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044334 بازدید | 684378 پست
عزیزم شما دوباره رفتی سونو؟ قلب خوشکلشو دیدی؟

سلام عزیزم

ممنونم که به یادم بودی بله رفتم خداروشکر قلبش میزد 

ایشالله به زودی قسمت خودت عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله با دعای شما دوستان عزیزم ❤ولی دکتر بفهمه میکشتم چون میگه برای کرونا خیلی خطرناکه 😂

دوست من منم الان ۱۲پریودیم این ماه که پریودشم وارد سیکل میکرو میشم...منم دکترم انصاری پور فک نکنم بهت دارو پروپرانول بده...میخوام از امشب شبی یدونه سرخود بخورم...ولی خیلی میترسم😢😢😢😢😢😢

😂هر بار یه تکه متوسط، ببین در کمپوت رو که باز میکنی خودش تکه تکه هست هر روز یکی از این تکه ها رو بخ ...

چرا از ششم نباید بخوریم؟

من روز ششم هستم تازه امروز یادم افتاد میخاستم از امروز شروع کنم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
😂نه عزیزم همون یه بسته کافیه، معلومه خعلی دوس داریا😄

اره الان هم‌گفتی یه حلقه نتونستم خودمو نگهدارم ۳تاخوردم حالا ۴شنبه که رفتم سونو میپرسم.خواستم اناناس بگیرم گفتم تکه کردنش سخته وهم اینکه فکر کنم قیمت کمپوتا درمیاد ۱۳۵ بود یجا پرسیدم

یا رب العالمین
دوست من منم الان ۱۲پریودیم این ماه که پریودشم وارد سیکل میکرو میشم...منم دکترم انصاری پور فک نکنم به ...

پرو پرانول واسه تپش قلب وکاهش استرس هست تو سیکل انتقال میده ولی پردنیزولون رو به خاطر سیستم ایمنی نمیده حالا بهش بگو یه موقع ضرر نداشته باشه بخوری 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
مرسي فدات شم اون سنگيني فقط زمانيه كه سرپا ميمونم وگرنه درازكش و نشسته خوبم. خدا گل پسرتو برات حفظ ك ...

سلام عزیزم من رفتم جواب غربالگری هم نشون دادم دکتر گفت همه چی خوبه.صدای قلبشون هم باز شنیدم🤩😍😘.روز شنبه هم نوبت داد واسه سرکلاژ

سلام من از دیروز باید هیدروکسی رو شروع میکردم روزی دوتا که یادم رفت  روز نهم انتقالمم هستم دیشب ...

سلام عزیزم

نگران نباش

لرز گاهی در انتقال جنین پیش میاد 

چون در انتقال داروی هورمونی مصرف میکنی هیچ علامتی نشونه گرفتن یا نگرفتن نیست بیشتر تاثیر هورمون ها توی بدن هست. 

توکل به خدا ان شاء الله مثبت میشی