2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044366 بازدید | 684382 پست

سلام من از دیروز باید هیدروکسی رو شروع میکردم روزی دوتا که یادم رفت  روز نهم انتقالمم هستم دیشب یه لرزش شدید  گرفتم بعدشم شروع کردم به عرق کردن به نظرتون بدنم جنین پس زده اخه شنیدم این حالتا واسه پس زدن جنین و دفع کردنشه  امروز که هیدروکسی رو خورددم دمای بدنم دوباره نرمال شده کسی اطلاعاتی داره در این مورد؟

سلام عزیزم ببخشید من وای فام تموم شده بود چرا این دکترم اینقدر بیخوده شنبه زنگ زدم که ساعت دقیق بگه ...

اشکال نداره عزیزم .حتما یه چیزی میدونن میگن دیگه.هم هزینه ات اضافی نمیشه هم تو این کرونا نری بیای بهتره.ایشالله میری و قلب نی نی قشنگتم یک دفعه میبینی بی استرس

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سرويكسم ٣٥/٣ بود سركلاژ كردم بخاطر دوقلويي عزيزم . خب پس خداروشكر طبيعيه😩مرسي گلم

بابا اگه سرکلاژ کردی که دیگه به هیچی فکر نکن 😅😅😅😅 ببین بالش بارداری بخر چون تا آخرش از این دردا هست و اضافه هم میشه مهم نیست 

عزیزم جنسیت نی نی هات چیه؟

والا الان که یه گلپسر دارم، بقیه هم تو فریزر های رویان یخ زده هستن نمیدونم چی هستن

دعا کنین خدا غافلگیرم کنه طبیعی بهم بعدی رو بده واقعا حوصله و اعصاب انتقال مجدد ندارم

منم همینو میگم میگم اصلا ببینم چیزی هست نیست میگه هست😂 دو هفته دیگههههه باید صبر کنم 

چیزی که هست قربونت برم ازین فکرا نکن لطفا 

اما خوب ادم دلش میخواد زود زود ببینتش

اشکال نداره دیگه وقتی میبینیش که حسابی بزرگ شده‌

چیزی نمونده 2 هفته است دارو به اندازه داری؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه ازمایشای ایمنی نداشتم پریود قبلیم که رفتم ازحدود یه هفته به انتقال۱۱سیکل داد  دوروز بعدش انت ...

عزیزم انشالله که باردار بشی  ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم ببخشید من وای فام تموم شده بود چرا این دکترم اینقدر بیخوده شنبه زنگ زدم که ساعت دقیق بگه ...

عجب، خیلی دیره که، به من گف چهارشنبه همین هفته بیا که فعلا ساک و کیسه زرده رو ببینیم داروهاتم تبدیل کنیم

نگفت چقدر بخوری؟میترسم زیاد بخورم خوشمزه است    

😂هر بار یه تکه متوسط، ببین در کمپوت رو که باز میکنی خودش تکه تکه هست هر روز یکی از این تکه ها رو بخور، آره خوشمزس خیلی، تا روز 5 انتقال هم بخور، دیگه از روز 6 نخور

داروخونه اینترنتی فدتیل سی ام داشت اونجوری بخر.تهرانی؟ من اصفهانم اینقدر به داروخونه هازنگ زدم که ا ...

دیر میشه تا اینترنتی سفارش بدم امروز روز ۴ سیکلم دارو باید از امروز استفاده کنم . دارو تقویتیه ؟نتیجه گرفتی ازش؟

بابا اگه سرکلاژ کردی که دیگه به هیچی فکر نکن 😅😅😅😅 ببین بالش بارداری بخر چون تا آخرش از این دردا ...

مرسي فدات شم اون سنگيني فقط زمانيه كه سرپا ميمونم وگرنه درازكش و نشسته خوبم. خدا گل پسرتو برات حفظ كنه الهي😍😍😍

خداياشكرت....❤️